Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Οι "Περιπολίες επαναστατικής μνήμης" πίσω από τους πρόσφατους εμπρησμούς - ολόκληρη η προκήρυξη - News Time

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Οι "Περιπολίες επαναστατικής μνήμης" πίσω από τους πρόσφατους εμπρησμούς - ολόκληρη η προκήρυξη - News Time

http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=37117


Με προκήρυξή της στο δίκτυο Ιndymedia, η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση "περιπολίες επαναστατικής μνήμης" ανέλαβε την ευθύνη για μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων που σημειώθηκαν χθες Πέμπτη (18/3) και σήμερα Παρασκευή σε διάφορα σημεία της Αθήνας.  


  

Η οργάνωση κάνει αναφορές και στον Λάμπρο Φούντα, που σκοτώθηκε πριν από λίγες μέρες από αστυνομικούς στη συμπλοκή στη Δάφνη και ο οποίος ερευνάται για σχέσεις με την εγχώρια τρομοκρατία.


Οι "Περιπολίες επαναστατικής μνήμης" αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις επιθέσεις κατά παραρτήματος του υπουργείου Πολιτισμού στα Εξάρχεια, δύο διπλωματικών αυτοκινήτων, ενός υπηρεσιακού οχήματος του ΟΤΕ στα Μελίσσια και μίας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην Κυψέλη. Από τις επιθέσεις προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Ακολουθεί ολόκληρη η προκήρυξη της οργάνωσης

"Η Ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση της επαναστατικής βίας, καθώς και η διάχυση της σε διάφορες μητροπόλεις σε συνδυασμό με τον πολυποίκιλο  επαναστατικό λόγο που αναπτύχθηκε κυρίως μετά την εξέγερση το Δεκέμβρη του 2008, έθεσε νέες βάσεις πάνω στο όραμα του αντισυστημικού αγώνα.

Στην αντίπερα όχθη

Η επιθετική αναδίπλωση της κυριαρχίας, εκφράζεται πλέον ξεκάθαρα σε όλο το φάσμα των υποταγμένων  του κοινωνικού πεδίου. Τώρα που το φαινόμενο της καπιταλιστικής τους κρίσης κλονίζει όλο και περισσότερο την ομαλότητα και την κοινωνική ειρήνη.Αλλο τόσο επιταχύνονται και ισχυροποιούνται, όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί που θεωρητικά και στρατιωτικά θα στοχεύσουν στα κομμάτια εκείνα που οικειοποιούνται την άρνηση. Στο προσκήνιο βρίσκονται πάντα και τα Μ.Μ.Ε που άλλωστε σαν επικοινωνιακές συνιστώσες της ίδιας συστημικής βαρβαρότητας,κιτρινίζουν  και στοχοποιούν αγωνιστές, αλλοτριώνουν διαρκώς την ταξική συνείδηση,στρώνουν διαρκώς το χαλί στην καταστολή.

Το νέο δόγμα της όξυνσης του υπουργού προ.πο έχει δείξει αρκετές πτυχές του. Μία από αυτές είναι να επικηρύσσει ανθρώπους, λες και είμαστε στην άγρια δύση για 600.000. Ενώ παράλληλα να φαντάζει λογικό να βαφτίζονται γιάφκες οι κατοικίες συντρόφων.Στη συνέχεια να εκδίδουν δεκάδες εντάλματα σύλληψης για τρομοκρατία με μοναδικά στοιχεία τις διαπροσωπικές-φιλικές σχέσεις ή αποτυπώματα σε βιβλία , κηροπήγια και άλλα τραγελαφικά.Τέλος να κρατούν μέχρι σήμερα προφυλακισμένους 3 συντρόφους  με το σαθρό αυτό κατηγορητήριο.

Στο τώρα και το αύριο

Η θέση του επαναστάτη είναι να οργανώνεται περνώντας στην επίθεση, αφήνοντας τα δικά του φλογερά αποτυπώματα μέσα στην παγωμάρα της ανέκφραστης πόλης. Να τιμάει τους νεκρούς συντρόφους του με το να εντείνει την δράση του για να είναι αιώνιο και πάντα επίκαιρο το στίγμα του αγώνα τους. Να αναπτύσσει πολύπλευρη αλληλεγγύη και να επιστρέφει με κάθε μέσο την θεσμική και στρατιωτική βία της κυριαρχίας με απανωτά πολεμικά ανακοινωθέν.

Έτσι  λοιπόν στις 18 και  19/03 επιτεθήκαμε σε :

Παράρτημα του υπουργείου πολιτισμού

 2 διπλωματικά οχήματα

1 υπηρεσιακό oχημα του ο.τ.ε.

Αντιπροσωπία της ford

 
Για όλους αυτούς που συναντήσαμε μέσα στα μονοπάτια της άρνησης.Για όλους όσους μοιράστηκαν μαζί μας τα σκοτεινά σοκάκια και τους λαμπερούς φλεγόμενους δρόμους.Για εκείνους που η πένα διαδεχόταν τον εμπρησμό και το περίστροφο τους αγώνες δίπλα σε συντρόφους. Για τους σπάνιους που μας μάθανε τι σημαίνει να είσαι περήφανος μέχρι και την πτώση τους.Για τον ΛΑΜΠΡΟ  που περήφανος δόθηκε στην μάχη για αξιοπρέπεια , χωρίς αναστολές, χωρίς εκπτώσεις στα πιστεύω του.Για όλους αυτούς που θα συνεχίσουν όσα δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ο σύντροφος επαναστάτης ΛΑΜΠΡΟΣ.

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΆΤΕΣ Π.ΜΑΣΟΥΡΑ, Χ.ΧΑΤΖΗΜΙΧΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Μ.Γ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Περιπολίες επαναστατικής μνήμης"



Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0