Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ενώπιον του Εισαγγελέα ο Βρετανός για τη δολοφονία του 19χρονου

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Ενώπιον του Εισαγγελέα ο Βρετανός για τη δολοφονία του 19χρονου

Αυστηρά μέτρα στα Δικαστήρια του Ηρακλείου

- Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του θύματος

- Η κοινή γνώμη προσπαθεί να συνέλθει από το νέο μακελειό στα Μάλια

 

 

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε πριν από λίγο ο 19χρονος Βρετανός που φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας του συνομήλικου και ομοεθνούς του Μatthew Burton τα ξημερώματα της Τρίτης στα Μάλια. (διαβάστε εδώ)

Μαζί του και οι υπόλοιποι 18 νεαροί που συνελήφθησαν χθες σε μία μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, η οποία κατάφερε να εξιχνιάσει άμεσα την υπόθεση.

Λίγο μετά τις 11 μπήκε στα δικαστήρια η... πρώτη φουρνιά Βρετανών συλληφθέντων, ενώ στις 12:00 ο φερόμενος ως δράστης, αφού πέρασε από το γραφείο του ιατροδικαστή, μεταφέρθηκε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο μαζί με τους υπόλοιπους συμπατριώτες του.

Οδηγήθηκαν όλοι για λόγους ασφαλείας στην αίθουσα του Α' Τριμελούς Πλημμελιοδικείου Ηρακλείου, και αφού ο εισαγγελέας διαβάσει τη δικογραφία θα εμφανιστούν ενώπιόν του.

Μάλιστα στην ίδια αίθουσα, στη μία πλευρά της, βρίσκονται ο 19χρονος μαζί με τα 8 άτομα της παρέας του και από την άλλη, οι 11 άτομα από την παρέα του θύματος.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας αποκάλυψαν για ακόμη μία φορά, τις δραματικές συνέπειες της υπερβολικής κατανάλωσης και αμφιβόλου ποιότητας αλκοόλ από νεαρούς στην περιοχή της Κρήτης, η οποία συχνά-πυκνά έρχεται στην επικαιρότητα, για όχι καλό λόγο.

Η Mirror δημοσιεύει φωτογραφία του 19χρονου Βρετανού, ο οποίος δολοφονήθηκε στα Μάλια από συμπατριώτη του. Ο άτυχος Matthews Burton ήρθε να περάσει τις διακοπές του στην Κρήτη και βρήκε τραγικό θάνατο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ Κρήτης ο δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης υπογράμμισε ότι το θέμα πρέπει να απασχολήσει συνολικά την τοπική και όχι μόνο κοινωνία για το τι είδους τουρισμό «θέλει» η περιοχή, προσθέτοντας ότι ο ίδιος έχει πολλές φορές δεχθεί απειλές κατά της ζωής του, όταν αποφάσισε να επιβάλει κυρώσεις ή και να κλείσει καταστήματα υγιεινομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσαν παράνομα.

Cretalive.com





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0