Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Εξετάσεις για υποψήφιους δικηγόρους

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Εξετάσεις για υποψήφιους δικηγόρους


ΤΑ ΝΕΑ


http://www.tanea.gr/default.asp?pid=46&ct=37&artid=4566436

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

ΤΠ
Εξετάσεις για υποψήφιους δικηγόρους περιόδου Μαρτίου 2010 για όλους τους Δικηγορικούς Συλλόγους, ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.



 Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στις έδρες των εφετείων της χώρας με ημερομηνία έναρξης την Τετάρτη 31 Μαρτίου. Την ημερομηνία αυτή θα συνεδριάσουν οι Εξεταστικές Επιτροπές στις έδρες των εφετείων και σε ώρα που θα οριστεί από τους προέδρους αυτών, προκειμένου να προβούν στον έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψηφίων.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όσοι κατέχουν πτυχίο του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής ελληνικού ή αλλοδαπού αναγνωρισμένου ομοταγούς πανεπιστημίου και έχουν συμπληρώσει πρακτική άσκηση δεκαοκτώ μηνών σε δικηγόρο.

Οι υποψήφιοι πρέπει, το αργότερο μέχρι την προηγουμένη της ημέρας έναρξης των εξετάσεων, να καταθέσουν στον Γραμματέα της οικείας Εξεταστικής Επιτροπής αίτηση- υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα δηλώνουν ότι: α) δεν υπάγονται σε κάποια από τις περιπτώσεις των άρθρων 26, 62 και 63 του Κώδικα Δικηγόρων και β) έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή πήραν νόμιμη απαλλαγή ή τελούν νομίμως εκτός Στρατεύματος.



Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0