Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Η... "Λοχίας Σουλτς" στα ηνία της Χρυσής Αυγής

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Η... "Λοχίας Σουλτς" στα ηνία της Χρυσής Αυγής

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ


Η... «Λοχίας Σουλτς», όπως αποκαλείται από τους «συναγωνιστές» της η κυρία Ελένη Ζαρούλια, κλήθηκε τώρα να αναλάβει τα ηνία στη θέση του συλληφθέντος συζύγου της. Είναι άλλωστε ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύεται ο κ. Ν. Μιχαλολιάκος και το διαλαλούσε στο εσωτερικό του νεοναζιστικού αυτού μορφώματος προς κάθε κατεύθυνση.

***

Οταν τα ξημερώματα του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής χτύπησαν το κουδούνι της οικίας του κ. Ν. Μιχαλολιάκου στην Πεύκη, την πόρτα δεν άνοιξε η κυρία Ζαρούλια, αλλά ο ίδιος ο κ. Μιχαλολιάκος. Η σύζυγός του δεν εμφανίστηκε. Ούτε παρουσιάστηκε για να ρωτήσει τι συμβαίνει, ούτε ο κ. Μιχαλολιάκος έδειξε ότι ήθελε να την ενημερώσει την ώρα που του περνούσαν τις χειροπέδες χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.

***

Από οδηγός του συζύγου της (γιατί ο κ. Μιχαλολιάκος δεν γνωρίζει ούτε να οδηγεί) η κυρία Ζαρούλια βρέθηκε τώρα να τον αναπληρώνει κυρίως στη Βουλή, όπου νομίζει ότι θα μεταφέρει εκεί την αντιπαράθεση. Το πρώτο πάντως που έκανε την ώρα που ο κ. Μιχαλολιάκος μεταφερόταν στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής ήταν να ειδοποιήσει όσους μπορούσε για τη σύλληψη του συζύγου της. Ανάμεσα σε αυτούς που ειδοποίησε, θα πρέπει, όπως με πληροφόρησαν, να είναι και ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Π. Ηλιόπουλος, ο οποίος έκανε εδώ και αρκετό καιρό τον γραμματέα Οργανωτικού.

***

Ο κ. Ηλιόπουλος ήταν από τους πρώτους που είχαν ειδοποιηθεί εσωτερικά για τα όσα συμβαίνουν σχετικά με τις συλλήψεις. Ηταν, ως υπεύθυνος του Οργανωτικού, ένα από τα στελέχη που κάλεσαν μέσω SMS στελέχη και φίλους της Χρυσής Αυγής σε συγκέντρωση για συμπαράσταση του «αρχηγού». Στόχος τους, όπως κυκλοφόρησε ήδη ανάμεσα στους σκληροπυρηνικούς του ναζιστικού μορφώματος που δεν έχουν συλληφθεί, είναι να... ηρωοποιηθεί ο κ. Μιχαλολιάκος.

***

Πάντως στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής επικρατούσε το πρωί του Σαββάτου πανικός. Αλλοι εξαφάνιζαν όπως-όπως από τα σπίτια τους ρόπαλα, λάβαρα, σιδηρογροθιές και στιλέτα και άλλοι έπαιρναν τηλέφωνα να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει. Αφήστε που μερικοί, όταν έμαθαν για τα νέα καθήκοντα της κυρίας Ζαρούλια, έλεγαν ότι «τώρα θα φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον από το παράθυρο». Ακόμη και ο κ. Ηλ. Παναγιώταρος (ο πρώτος αρχηγός των ταγμάτων εφόδου) προφανώς μόλις το έμαθε αυτό πήγε αυτοπροσώπως στη ΓΑΔΑ και ζήτησε να... συλληφθεί.

ΤΟ ΒΗΜΑ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0