Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Πρώην αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών πωλούσε κοκαΐνη!

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Πρώην αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών πωλούσε κοκαΐνη!
 
























H KAΘHMEPINH


http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_09/04/2010_396887

EΛΛAΔA
Hμερομηνία δημοσίευσης: 09-04-10


 

Πρώην αστυνομικός πωλούσε κοκαΐνη

Γιαννης Σουλιωτης

Συνταξιούχος αστυνομικός που υπηρετούσε επί σειρά ετών στην υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών φέρεται ως ο εγκέφαλος κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία. Ο 47χρονος αποστρατεύτηκε το 2007 για λόγους υγείας, έχοντας συμπληρώσει 16 χρόνια υπηρεσίας. Το διάστημα 2001 - 2007 υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου και κατά το παρελθόν στην υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και στο τμήμα Δίωξης Εκβιαστών.



Ως μέλη του κυκλώματος συνελήφθησαν ένας 48χρονος, ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας υβριδικών αυτοκινήτων στη Γλυφάδα, καθώς και δύο ακόμα άτομα, ηλικίας 42 και 32 ετών, που φέρονται να είναι υπάλληλοι του 48χρονου. Οι διωκτικές αρχές είχαν θέσει τον συνταξιούχο αστυνομικό και τον ιδιοκτήτη της έκθεσης αυτοκινήτων υπό παρακολούθηση. Το βράδυ της Τετάρτης, ο 47χρονος μετέβη με το αυτοκίνητό του, μάρκας Πόρσε, στην αντιπροσωπεία και παρέδωσε στον 48χρονο περίπου ένα κιλό κοκαΐνη. Παρόντες στη συναλλαγή ήταν και οι δύο άλλοι συλληφθέντες. Τη στιγμή της συναλλαγής πραγματοποιήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψη των μελών του κυκλώματος. Ως εγκέφαλος φέρεται ο 47χρονος, καθώς κατείχε και τη μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών.

Από τις πρώτες έρευνες προκύπτει ότι τα ναρκωτικά είχε προμηθευτεί από την Αλβανία, την Ισπανία και την Ολλανδία, δίχως ωστόσο να έχει εντοπιστεί ο «προμηθευτής». Ο 47χρονος, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ. ΑΣ., κρατάει αρνητική στάση και δεν συνεργάζεται με τις Αρχές. Κάθε ανάμειξη στην υπόθεση αρνείται και ο 48χρονος έμπορος αυτοκινήτων. Αντίθετα, οι δύο άλλοι συλληφθέντες φέρονται να έχουν παραδεχθεί την ενοχή τους. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν συνολικά 9,7 κιλά κοκαΐνης, τρία πιστόλια και ένα περίστροφο, φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων καθώς και πλαστά χαρτονομίσματα. Η σύλληψη των δραστών έγινε από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης. Τα ναρκωτικά επρόκειτο να διοχετευθούν σε περιοχές των νοτίων προαστίων.




Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0