Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Δολοφονήθηκε ανώτατος δικαστικός στην Μόσχα

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Δολοφονήθηκε ανώτατος δικαστικός στην Μόσχα



HMEPHΣIA


Άγνωστος πυροβόλησε τον κ. Τσουβατσόφ και διέφυγε, η δολοφονία φαίνεται συνδέεται με την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Δολοφονήθηκε σήμερα, Δευτέρα ο Έντουαρντ Τσουβατσόφ, ανώτατο δικαστικό στέλεχος της Ρωσίας, έξω από το σπίτι του στη Μόσχα.


Σύμφωνα με πληροφορίες από ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «στην είσοδο του κτιρίου που βρίσκεται στον αριθμό 24 της οδού Στρελμπιστσένσκι, άγνωστος πυροβόλησε τον κ. Τσουβατσόφ και διέφυγε». Η ίδια πηγή υποστήριξε ότι «εξετάζονται διάφορες εκδοχές για τη δολοφονία, αλλά η βασική συνδέεται με την επαγγελματική του δραστηριότητα».
Ο Τσουβατσόφ ήταν μέλος ανώτατου κλιμακίου δικαστών που αναλαμβάνουν τις ποινικές υποθέσεις του δικαστηρίου της Μόσχας και είχε προεδρεύσει στη δίκη των «Λευκών Λύκων», μίας ρωσικής ομάδας νεοναζί. Τον Φεβρουάριο το δικαστήριο καταδίκασε μέλη της ομάδας σε ποινές κάθειρξης έως και 23 έτη, για σειρά βάναυσων δολοφονιών σε δημόσια θέα. Οι «Λευκοί Λύκοι» έβαζαν στο στόχαστρο πολίτες της κεντρικής Ασίας και αναρτούσαν στο Διαδίκτυο βίντεο με τις επιθέσεις τους.



Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0