Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Γλέζος για το «απάνθρωπο ποιόν» της προκήρυξης

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Γλέζος για το «απάνθρωπο ποιόν» της προκήρυξης

Αναρωτιέται: «Ποιος τους όρισε ανακριτές, δικαστές, εκτελεστές»

 

Την άποψή του για το περιεχόμενο και τους συντάκτες της προκήρυξης των αυτοπροσδιοριζόμενων ως «Μαχόμενων Επαναστατικών Λαϊκών Ομάδων» - της οργάνωσης που ανέλαβε την ευθύνη της διπλής δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο – εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος. «Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να αφαιρούν την ανθρώπινη ζωή; Η κατάργηση της θανατικής ποινής αποτελεί συνάρτηση του ανθρωπιστικού πολιτισμικού επιπέδου ενός κράτους», επισημαίνει ο κ. Γλέζος, ο οποίος υποστήριξε ότι η προκήρυξη αποκάλυψε ξεκάθαρα το απάνθρωπο ποιόν τους, παρά την απελπισμένη προσπάθειά τους να επενδύσουν ιδεολογικά το έγκλημά τους. «Όποιοι κι αν είναι, πέρα από την ταυτότητά τους, ποιος τους όρισε ανακριτές, δικαστές, εκτελεστές», αναρωτιέται ο κ. Γλέζος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε δύο εκδοχές για την ταυτότητα των δολοφόνων των δύο μελών της Χρυσής Αυγής την 1η Νοεμβρίου στο Νέο Ηράκλειο. «Η μια έχει απόλυτη σχέση με το σύστημα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας (G8 - G20). Ειδικός Κλάδος ασχολείται και επιχειρεί να επιβάλει σε κάθε χώρα ακόμα και με δολοφονίες το καθεστώς της αρεσκείας του(…). Η άλλη δεν αποκλείεται να έχει σχέση με τους αυτοαποκαλούμενους αριστερούς. Όσοι αποδέχονται αυτή την εκδοχή, ας αναλογιστούν τι θα συμβεί αν συμφωνήσουμε μαζί τους. Σε ποιά κατάσταση θα βρεθεί η χώρα. Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα», αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Όποιοι κι αν είναι οι καθοδηγητές και αυτουργοί αυτών των εγκληματικών ενεργειών, μια πρέπει να είναι η απάντηση, η επαγρύπνηση», καταλήγει ο κ. Γλέζος.

Athens Voice





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0