Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ένας νεκρός και 17 τραυματίες σε μετωπική ΙΧ με νταλίκα στα Τέμπη

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Ένας νεκρός και 17 τραυματίες σε μετωπική ΙΧ με νταλίκα στα Τέμπη

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 22.20 χθες στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Τεμπών.

 

 

Του Γιάννη Σουλιώτη

Το δυστύχημα συνέβη όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο επιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα, που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκρός ανεσύρθη ο οδηγός του Ι.Χ., 45 ετών, κάτοικος Ραψάνης. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι ο οδηγός της νταλίκας και ένας επιβάτης του λεωφορείου.


Σύμφωνα με τις αναφορές ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να προσπεράσει το λεωφορείο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την νταλίκα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στη σφοδρή σύγκρουση ενεπλάκη και το λεωφορείο.


Στο σημείο έφτασαν περιπολικά της τροχαίας δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το ΕΚΑΒ. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας. Η κατάσταση των περισσοτέρων από τους τραυματίες εξελίσσεται ομαλά.


Σοβαρότερη μεταξύ όλων των τραυματιών είναι η κατάσταση γυναίκας 23 ετών, από την Κυπαρισσία, η οποία υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, υπεβλήθη σε χειρουργείο και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο αν και δεν εφημέρευε χθες ωστόσο ενεργοποιήθηκε προκειμένου να συμβάλει στην περίθαλψη των τραυματιών.


Από τα 10 άτομα που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, σοβαρότερη παρουσιάζεται η κατάσταση μιας γυναίκας 39 ετών, η οποία είναι πολυτραυματίας και νοσηλεύεται στη θωρακοχειρουργική κλινική καθώς και η περίπτωση γυναίκας 34 ετών, που παρακολουθείται για εσωτερική αιμορραγία.


Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, η κατάσταση του οποίου είναι ελεγχόμενη, αλλά και η ηλικίας 6 ετών κόρη του οδηγού του ΙΧ που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα, η οποία είναι υπό παρακολούθηση στην ορθοπεδική κλινική. Επίσης, νοσηλεύεται και η 17χρονη ετεροθαλής αδελφή της, όπως και η μητέρα της, που επέβαιναν στο μοιραίο ΙΧ.


Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στα Τέμπη γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα, καθώς η νταλίκα είχε «διπλώσει» επί του οδοστρώματος και η διαδικασία απομάκρυνσής της απαίτησε αρκετό χρόνο.


Πηγή: AΠE-MΠΕ

Πηγή: Η Καθημερινή





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0