Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Ρένα Δούρου οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Ρένα Δούρου οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

Ο οικονομολόγος Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πρώτη επιλογή του Αλέξη Τσίπρα για τη θέση του υποψήφιου δημάρχου της Αθήνας. Η Ρένα Δούρου είναι η "εκλεκτή" για την περιφέρεια της Αθήνας.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης γνωρίζει τα οικονομικά δεδομένα της Ευρώπης από πρώτο χέρι, καθώς είχε υπάρξει και εισηγητής σε σεμινάρια του ΣΥΡΙΖΑ. Ο νεαρός οικονομολόγος δίνει συνεντεύξεις σε διεθνή δίκτυα και εφημερίδες -όπως στους βρετανικούς «Times»-, οργανώνει τις συζητήσεις (και τις απαντήσεις) σχετικά με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό, επιλέγει τους εκπροσώπους της οικονομικής πολιτικής του κόμματος. Από τη θέση του συντονιστή του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του κόμματος, ο νεαρός πολιτικός ξέρει από πρώτο χέρι τι θέλει ο πρόεδρός του - και κυρίως σε ποιους θέλει να μιλήσει.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν από την Κεντρική Επιτροπή που θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο.

Ποια είναι η Ρένα Δούρου
Η κυρία Ρένα Δούρου είναι πολιτικός. Γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις Πολιτικές Επιστήμες. Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα. Μιλάει τέσσερεις ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και τουρκικά και έχει γράψει το βιβλίο «Η Απόλαυση του Εθνικισμού» (2007), ενώ έχει συμπράξει σε διάφορα συλλογικά έργα σχετικά με ζητήματα εθνικής και διεθνούς πολιτικής. Εκλέχτηκε βουλευτής Β΄ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου 2012.

Ποιος είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Γεννήθηκε το 1980. Σπούδασε στο Οικονοµικό Πανεπιστήµιο Αθηνών και στη Νέα Υόρκη. Είναι υποψήφιος διδάκτορας Οικονοµικών στο Πανεπιστήµιο Αθηνών. Έχει λάβει µέρος στην εκπόνηση πολλών οικονοµικών µελετών. Οργανώθηκε στη Νεολαία ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ το 1999 και διατέλεσε µέλος της Γραµµατείας του Κεντρικού Συµβουλίου. Είναι µέλος της ΚΠΕ του Συνασπισµού και συντονιστής του Τµήµατος Οικονοµικής Πολιτικής. Επίσης, είναι µέλος της Επιτροπής Τεκµηρίωσης και Μελετών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και της Επιτροπής Πολιτικού Σχεδιασµού. Δραστηριοποιείται στη Νέα Σµύρνη. Μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς».
The Insider





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0