Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ισόβια στον 36χρονο που τεμάχισε το θύμα του και έβρασε τα κόκκαλά του

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Ισόβια στον 36χρονο που τεμάχισε το θύμα του και έβρασε τα κόκκαλά του

5 ΕΤΗ ΣΤΗΝ 26ΧΡΟΝΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ

Ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης 3,5 ετών επέβαλε, με ομόφωνη απόφασή του το δικαστήριο των Ιωαννίνων, στον Φώτιο Γκόγκο, 36 ετών, από τους Κεραμάτες της Άρτας, ο οποίος πριν από έναν χρόνο περίπου, πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο Γιώργο Παπαλέξη από τη Φιλιππιάδα, τεμάχισε το πτώμα, έβρασε τα μέλη και αφού έβαλε τα οστά σε τσουβάλι, τα πέταξε στον Άραχθο...
Ισόβια στον 36χρονο που τεμάχισε το θύμα του και έβρασε τα κόκκαλά του

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, κάθειρξη δεκαπέντε συνολικά ετών επέβαλλε στην 26χρονη φίλη του, Φαίδρα Κατσίκα, για τα αδικήματα της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία και της συνέργειας σε περιύβριση νεκρού.

Και οι δύο είναι χρήστες ναρκωτικών από μικρή ηλικία και οι διαφορές που είχαν με το θύμα λόγω των αγοραπωλησιών ήταν αυτές που οδήγησαν στο έγκλημα.

Η απολογία του 36χρονου προκάλεσε σοκ στο ακροατήριο, καθώς περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το έγκλημα και στη συνέχει τον τρόπο με τον οποίο τεμάχισε το πτώμα, έβρασε τα μέλη του, συγκέντρωσε τα οστά σε τσουβάλι και τα πέταξε στον Άραχθο.

Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε συμμετοχή της φίλης του, η οποία αρχικά ήταν παρούσα, όμως την ώρα που πυροβόλησε τον 48χρονο βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι της είπε να φύγει από σπίτι του και μόνος του επί δώδεκα περίπου ώρες, έκοβε το πτώμα, έβραζε τα μέλη του και έκανε κοκαίνη...

Η 26χρονη υποστήριξε ότι δεν είχε καμία ανάμειξη στη δολοφονία. Όταν διαπίστωσε ότι ο 48χρονος είναι νεκρός, και παρότι η ίδια είχε κάνει χρήση ηρωίνης, έφυγε από το σπίτι, περπάτησε πολλά χιλιόμετρα και μέχρι τα ξημερώματα περίπου ήταν στη γέφυρα της Άρτας.
ΕΘΝΟΣ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0