Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Στυγερό έγκλημα στο Χαλάνδρι από μάνα και γιο

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Στυγερό έγκλημα στο Χαλάνδρι από μάνα και γιο

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ. ΑΣ. μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο ατόμων που σχετίζονται με τη δολοφονία μιας 71χρονης γυναίκας στο Χαλάνδρι.
Πρόκειται για μια 50χρονη γυναίκα ρωσικής καταγωγής που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του θύματος και τον 18χρονο γιο της. Συγκεκριμένα, η γυναίκα είναι η Bezrukova (ον) Elena του Alevtin , που γεννήθηκε στις 17-7-1964 στη Ρωσία και ο γιος της ( επ ) Mal'kov ή Malkov ( ον ) Egor του Aleksandrovich και της Elena, που γεννήθηκε στις 24-7-1996 στη Ρωσία. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένα ακόμη άτομο τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα.

Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της ανθρωποκτονίας από κοινού και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Το έγκλημα διαπράχθηκε χθες στην οδό Δήμητρος στο Χαλάνδρι. Η 71χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τον 87χρονο συγκάτοικό της στο Χαλάνδρι. Το θύμα έφερε θλαστικά τραύματα και εκδορές και όπως διαπιστώθηκε ο θάνατος ήταν ασφυκτικός. Ο 87χρονος έφερε πολλαπλές εκδορές και εκχυμώσεις στα άνω και κάτω άκρα.

Οι δράστες αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και πιστωτικές κάρτες διαφόρων Τραπεζών, από τις οποίες την ίδια μέρα πραγματοποίησαν αναλήψεις διαφόρων χρηματικών ποσών.
Athens Voice





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0