Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε Κολωνό και Σεπόλια - στο 13,7% το ποσοστό στο Κολωνάκι

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε Κολωνό και Σεπόλια - στο 13,7% το ποσοστό στο Κολωνάκι

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η διείσδυση της Χρυσής Αυγής στο εκλογικό σώμα όπως τουλάχιστον αυτή αποτυπώθηκε από τα πολύ υψηλά ποσοστά των υποψηφίων της οργάνωσης στον Δήμο Αθηναίων και στην Περιφέρεια Αττικής. Στον Δήμο Αθηναίων με καταμετρημένο το 99,46% των ψήφων, ο υπόδικος Ηλίας Κασιδιάρης λαμβάνει ποσοστό 16,12%, ελάχιστα λιγότερο από τον τρίτο, τον υποψήφιο της ΝΔ Αρη Σπηλιωτόπουλο.

Στο τέταρτο μάλιστα διαμέρισμα του Δήμου, που περιλαμβάνει την Ακαδημία Πλάτωνος, τον Κολωνό και τα Σεπόλια, η Χρυσή Αυγή είναι πρώτη παράταξη με ποσοστό 20,7%!

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα ανά Δήμο και δημοτικό διαμέρισμα καθώς και στις Περιφέρειες

Στο έκτο διαμέρισμα, όπου ανήκουν Κυψέλη και Πατησιά, η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερη παράταξη με 18,8%. Πρώτος είναι ο Γ. Καμίνης με 20,52%.

Στους Αμπελόκηπους η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει το 14% και στο Κολωνάκι 13,7%!

Στην περιφέρεια Αττικής, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται επίσης στην τέταρτη θέση με τον συνδυασμό του υπόδικου Ηλία Παναγιώταρου να φτάνει στο ποσοστό 11,1% και μετρημένο το 93,9%.

Το πρωί της Δευτέρας, σχολιάζοντας στον ΣΚΑΪ τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «ξεφτίλα» και προσέθεσε πως υπάρχει και «προσωπική ευθύνη» των ψηφοφόρων στην επιλογή τους να ψηφίσουν μία «νεοναζιστική» παράταξη, παρά τη θέλησή τους να διαμαρτυρηθούν.

Αργά τη νύχτα της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος μίλησε για το ανησυχητικά υψηλό αποτέλεσμα των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής στον Δήμο της Αθήνας και στην Περιφέρεια Αττικής. «Το μεγάλο δημοκρατικό ζήτημα είναι τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στο Δήμο της Αθήνας και την περιφέρεια Αττικής. Είναι επιτακτική η υποχρέωση όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που πιστεύουν στη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα να αγωνιστούμε σθεναρά κατά του ναζισμού και της πολιτικής βίας» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Από την πλευρά του ο Φώτης Κουβέλης είπε πως «τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δημιουργούν την υποχρέωση αντιμετώπισης του επικίνδυνου αυτού φαινομένου από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις».
ΤΑ ΝΕΑ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0