Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Σφοδρή σύγκρουση Αγγελοπούλου-Μαρινάκη

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Σφοδρή σύγκρουση Αγγελοπούλου-Μαρινάκη

Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ Η "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"



Μια νέα σύγκρουση μεγατόνων η οποία αναμένεται να λάβει συγκλονιστικές διαστάσεις ξεκίνησε την Κυριακή των εκλογών.

Μιλάμε για το πέσιμο της Γιάννας Αγγελοπούλου στον εφοπλιστή Μαρινάκη μέσα από τον ALPHA του Κοντομηνά και την εκπομπή των Στάη-Σρόιτερ.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου όπως έχει κατ΄ επανάληψη γράψει το Κουρδιστό Πορτοκάλι ετοιμάζει την δυναμική επιστροφή της στην πολιτική ζωή του τόπου.

Και μάλιστα σε μια συγκυρία που στο χώρο του λεγόμενου κέντρου, όπως έδειξαν οι χθεσινές κάλπες δεν υπάρχει κανείς ηγέτης που να μπορεί να κάνει την διαφορά. Είναι λοιπόν το ιδανικό γήπεδο για τη Γιάννα Αγγελοπούλου.

Μάλιστα εδώ μπορούμε να σας αποκαλύψουμε πως η ίδια βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του πολυσυζητημένου τίτλου ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Η Γιάννα λοιπόν εξαπέλυσε σφορδρότατη επίθεση κατά του Μαρινάκη φτάνοντας να εξισώσει τον επιχειρηματία και νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο Πειραιά με «φαινόμενα τύπου Χρυσή Αυγή».

Συγκεκριμένα, κληθείσα να σχολιάσει τα πρώτα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών και ενώ στον Πειραιά εκατοντάδες άνθρωποι επευφημούσαν τον κ. Γιάννη Μώραλη και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, η πρώην πρόεδρος του «Αθήνα 2004» είπε «υπάρχουν νέες πολιτικές δυνάμεις, μερικές με επικίνδυνο τρόπο, όπως η Χρυσή Αυγή. Ή όπως ο Μαρινάκης στον Πειραιά. Τους ευνοείτε ονομάζοντάς τους μόνο επιχειρηματίες. Για μένα όταν εμφανίζεται κάτι στην πόλη, το οποίο δεν είναι πολιτική γραμμή, όταν εμφανίζεται ο τρόπος χειραγώγησης των πολιτών και των media. Όταν εμφανίζεται μια γηπεδοποίηση, με μπράβους και ίσως στο βάθος ένα σκοτεινό υπόβαθρο. Είναι Χρυσή Αυγή; Δεν είναι Χρυσή Αυγή; Τότε μη μιλάτε για επιχειρηματίες, γιατί θίγετε τους καλούς επιχειρηματίες, είτε μιλάμε για κάποιος που έχει μαγαζί στην Ομόνοια, είτε για κάποιον άλλον. Κοιτάξτε τι γίνεται όλον αυτό τον καιρό στον Πειραιά. Χρειάζεστε περαιτέρω εξήγηση από τη Γιάννα Αγγελοπούλου; Δεν υπάρχει Μώραλης. Εμείς βλέπουμε μόνο Μαρινάκη».

Από την μεριά του οι άνθρωποι του συνδυασμού Μώραλη, χαρακτήρισαν την Γιάννα «καμένο πυροτέχνημα» με αφορμή τα όσα υποστήριξε για την εκλογή του Γιάννη Μώραλη στο δήμο Πειραιά αφήνοντας αιχμές κατά του συνδυασμού.
«Η 'συγγραφέας" Γιάννα Αγγελοπούλου με το γνωστό σε όλους βίο και πολιτεία παραπονείται για τη νίκη του Πειραιά. Αλησμόνητη η αδυναμία της στα μεγάλα βαλάντια και η βλαχομπαρόκ αισθητική της, που τη ζήσαμε με τα ανεπανάληπτα πυροτεχνήματα, που εξέθεσαν παγκόσμια την Ελλάδα. Καμένο πυροτέχνημα πλέον και αυτή την αφήνουμε να ζει το δράμα της και να περιοδεύει αφηγούμενη αυτό» ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Κουρδιστό Πορτοκάλι





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0