Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Τον υιοθέτησαν τα παιδιά του ΚΕ.Θ.Ε.Α. και περνάει ζωή χαρισάμενη!

Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Φιλοζωία | Τον υιοθέτησαν τα παιδιά του ΚΕ.Θ.Ε.Α. και περνάει ζωή χαρισάμενη!

O Βίνυ εγκαταλείφθηκε, μαζί με τα πέντε αδερφάκια του σε ένα χωματόδρομο στον Άλιμο στις 4 Ιανουαρίου του 2014. Εθελοντές της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης (Ζ.Ε.Η.) τον έσωσαν και έψαξαν το κατάλληλο σπιτικό γι’ αυτό πλάσμα. Και πράγματι στάθηκε τυχερός υιοθετήθηκε πρώτος, καθ’ ότι κούκλος, ερωτεύσιμος και ζωηρός από μια τεράστια οικογένεια.

Η οικογένειά του αποτελείται από 17 έφηβους που δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή. Ο Βίνυ υιοθετήθηκε από τη Θεραπευτική Κοινότητα «Στροφή» του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων που απευθύνεται σε έφηβους χρήστες ναρκωτικών. Το πρόγραμμα αυτό βοηθά τους χρήστες, όχι μόνο να απεξαρτηθούν από τις ουσίες, αλλά και να αλλάξουν τρόπο ζωής, να αποκτήσουν υπευθυνότητα και να έρθουν σε επαφή και να «ξεπαγώσουν» τα συναισθήματά τους.

Ο Βίνυ λοιπόν έγινε συμμέτοχος και βοηθός σε αυτή τη διαδικασία, απλά και μόνο ζητώντας την αγάπη και τη φροντίδα τους.  Από τις αρχές του 2014 ζει στη «Στροφή» με τα παιδιά και τα ακολουθεί σε όλες τους τις δραστηριότητες. Παίρνει μέρος στα αθλήματα, πηγαίνει στις συναυλίες, στις εκδρομές, τους συνοδεύει και στο μπάνιο στη θάλασσα εξηγεί η Ζ.Ε.Η.

Εκτός από πολύ αθλητικός τύπος, αυτός ο σκύλος είναι και πολύ δουλευταράς. Μετά το πρωινό γεύμα, αράζει στο γραφείο του υπεύθυνου της «Στροφής», απ’ όπου συντονίζει τους πάντες. Η αγαπημένη του αναπαυτική κρυψώνα είναι το καλάθι με τα άπλυτα! Αποτελεί τρανό παράδειγμα του πώς το τίποτα για κάποιους είναι τα πάντα για κάποιους άλλους!

Πηγή: zoosos.gr

 





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Έχασε τη σκυλίτσα του στην Ελλάδα και τη βρήκε στην Σερβία

17 Απριλίου 2024, 23:00
- Η απίστευτη ιστορία της Ράικα   Φωτό: Facebook/Remy Dargere Μια ιστορία βγαλμένη… από ταινία έζησε ένας ...

Νέα Ιωνία: Πέταξε κουτάβια σε κάδο λίγο πριν περάσει απορριμματοφόρο

13 Απριλίου 2024, 20:51
Της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 120.000 ευρώ χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό    Φωτό: Pixabay.com Αποτροπιασμός από τη δράση ...

Βοτανικός: Οκτώ χρόνια χωρίς αναστολή στον 33χρονο που σκότωνε γάτες

17 Ιανουαρίου 2024, 21:17
- Δεν έγινε και κάτι, απλώς τα λέγαμε, είπε στην απολογία του - Του ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0