Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Προσέξτε τους λύκους και τις αλεπούδες της ασφαλιστικής αγοράς...

Αρχική | Οικονομία | Προσέξτε τους λύκους και τις αλεπούδες της ασφαλιστικής αγοράς...

Προσέξτε τους λύκους και τις αλεπούδες της ασφαλιστικής αγοράς που ξεθάρρεψαν και κάνουν τα «αθώα προβατάκια»!

 

 

Είχε όλα τα προβλήματα λειτουργίας της η ασφαλιστική αγορά μας και απέκτησε ακόμα ένα με τη σύγχυση που δημιουργούν οι διάφοροι, «αποδεδειγμένα», λύκοι του παρελθόντος που «ξεθάρρεψαν» και ξαναβγήκαν «ωρυόμενοι» εδώ κι εκεί και αφού την «γλίτωσαν» από ελέγχους ως τώρα, τόλμησαν να εμφανίζονται δημόσια ως «δάσκαλοι» και «ειδικοί» και «ηγέτες» και «παράγοντες» με άποψη και προτάσεις. Το παρελθόν του ΔΕΝ μπορεί να το αλλάξει ούτε ο Θεός!

Λόγω οργανωτικών ελλείψεων της εποπτείας–ΔΕΙΑ ξέφυγαν αρκετοί «πρωταγωνιστές» του σκανδάλου ΑΣΠΙΣ και πρώην συνεργαζόμενοι στον Όμιλο που άφησαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χρέη και εκκρεμότητες και κάνουν την «πάπια» επανεμφανιζόμενοι με διάφορα διαμεσολαβητικά σχήματα ως μεσίτες ή πράκτορες που δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα για την πτώχευση που και αυτοί συνεργάσθηκαν άλλοι εκούσια και άλλοι ακούσια και παραδίδουν μαθήματα με δηλώσεις, συνεντεύξεις και φωτογραφίες σε εκδηλώσεις…

Εκατομμύρια χάθηκαν σε μισθούς και δώρα στελεχών που δεν έκαναν τίποτα ως τώρα αλλά το παίζουν «παράγοντες»!

Αρκετοί «ψιλικατζήδες» και «περιπτεράδες» με «ψιλολοΐδια» - παραγωγές μεταφερόμενες από εταιρία σε εταιρία γίνονται «κυπελλούχοι» με δώρα και επαίνους σε συνέδρια μιας χρήσεως. Πολλοί αγανακτούν και με αυτούς και με εκείνους που τους «χαϊδεύουν» για λίγα ψίχουλα παραγωγής για να «δείξουν» ότι κάτι έκαναν ή για να πάρουν κάποιο «αμαρτωλό» bonus… Είναι αυτοί που ανεβάζουν τις προμήθειες αυτοκινήτου γύρω στο 30%.

Θλίψη κατέχει αρκετούς που βλέπουν πρόσωπα που βούλιαξαν και βουλιάζουν εταιρίες να κάνουν τους «γκουρού» του Agency με δήθεν παραγωγές για τα μάτια και κόστος στο 125% και προϊστορίες με «σκοτεινές περιόδους»…

Άσχετοι της επικοινωνίας και πολλών εταιριών χωρίς γνώση του ασφαλιστικού αντικειμένου εισέβαλλαν στον ασφαλιστικό χώρο γράφοντας και διαδίδοντας «φούσκες» επί παντός δημιουργώντας ΠΤΩΣΗ του ηθικού και της εργασίας. Δυστυχώς γι’ αυτούς δεν είναι όλα δημόσιες σχέσεις και προβολές.

Πληθώρα δηλώσεων και αναλύσεων του τίποτα κάνουν πιο απελπιστική την ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ στον ημερήσιο τύπο και τηλεοπτική πραγματικότητα. Κανείς δεν ασχολείται με την ασφαλιστική μας αγορά στην πρώτη επικαιρότητα. Η ασφαλιστική αγορά είναι εγκαταλελειμμένη.

Είναι πολλά τα «πονηρά» πρόσωπα στον χώρο!

Δυστυχώς είναι στιγμή να επανεξετασθούν όλα ακόμα και η πληροφόρηση και εκπαίδευση και ασφαλιστικές ημερίδες!

Δεν χρειάζονται και άλλοι ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ.

Ίσως υπάρχει και έλλειψη εκπαίδευσης στις ασφαλιστικές εταιρίες και αποτυχία του ΕΙΑΣ γιατί πώς αλλιώς να ερμηνευθεί η παρουσία τόσων πολλών εκπαιδευτών που τα καταφέρνουν ακόμα και «εξ αποστάσεως», σε αυτά που αρκετοί managers εταιριών δεν μπορούν, και με τόσες «εξωασφαλιστικές» μεθόδους!

Αναρωτιέμαι πώς εγκαταλείπουν οι εταιρίες το πολυτιμότερό τους περιουσιακό στοιχείο στους περιφερόμενους «γκουρού» και «μάγους» που συμπληρώνουν αιτήσεις με «θετική» σκέψη και μαγνητικά μηνύματα!

Μάλλον αυτοί που εγκρίνουν χρήματα σε θέσεις εταιριών να είναι πιο ανεκπαίδευτοι από τους προς εκπαίδευση ανθρώπους τους.

Στο www.nextdeal.gr φθάνουν πολλά μηνύματα γι’ αυτή την «σύγχυση» που προκαλούν «παράσιτα» στο ξεχωριστό «πνεύμα μονάδος» κάθε εταιρίας με τις παρεμβάσεις αποπροσανατολισμού των ανθρώπων τους. Είναι έγκλημα η σπατάλη χρόνου σε μη αποτελεσματική εκπαίδευση.

Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από όσα επισημαίνουμε εδώ. Ας το δουν οι αρμόδιοι που έχουν την πρώτη και τελική υπογραφή για τις εταιρίες τους. Θα βρουν λύσεις για κάτι που έτυχε να μη το προσέξουν.

Next deal





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

ΑΑΔΕ: Επιχείρηση "Χάρτινος δράκος" κατά της φοροδιαφυγής - Εμπλέκονται 287 κινεζικές επιχειρήσεις

18 Ιουλίου 2024, 16:56
Στην αποκάλυψη ενός διεθνούς και καλά οργανωμένου κυκλώματος φοροδιαφυγής, στο οποίο συμμετείχαν Έλληνες και ...

Σκυλακάκης: Τα 3 μέτρα στήριξης των καταναλωτών για τις αυξήσεις στο ρεύμα

17 Ιουλίου 2024, 12:23
- Τι ισχύει για την επιδότηση τον Αύγουστο     Ο υπουργός ανακοίνωσε έκτακτη επαναφορά του τέλους ...

Μαφία και στα ακίνητα του Δημοσίου – Πώς δρούσε

15 Ιουλίου 2024, 14:51
Στοιχεία για κύκλωμα που λυμαινόταν ακίνητα του Δημοσίου έχει παραδώσει στις αρμόδιες αρχές η ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0