Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Μεθοδεύσεις Κούγια με στόχο την απελευθέρωση των ειδικών φρουρών

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Μεθοδεύσεις Κούγια με στόχο την απελευθέρωση των ειδικών φρουρών


 

Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/05/2010



Την... επανέναρξη της δίκης ζήτησε χθες ουσιαστικά ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης των ειδικών φρουρών Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, "βομβαρδίζοντας" το δικαστήριο με αιτήματα.



Στην πραγματικότητα, ο δικηγόρος των ειδικών φρουρών προσπάθησε να επιμηκύνει χρονικά τις διαδικασίες που θα φέρουν πιο κοντά στην αποφυλάκιση τους πελάτες του, καθώς ολοκληρώνεται στις 7 Ιουνίου το 18μηνο της προφυλάκισης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλ. Κούγιας ζήτησε:

* Διενέργεια νέας αυτοψίας στον χώρο του εγκλήματος.

* Επανάληψη της βλητικής και βαλλιστικής έρευνας.

* Επανάκληση και επανεξέταση μαρτύρων, είτε κατ' αντιπαράσταση είτε κατά μόνας και κατ' αντιπαράσταση εξέταση του ιατροδικαστή Χρίστου Λευκίδη.

Σημειώνεται ότι οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής, Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου, με το που ανέλαβαν την υπόθεση είχαν ζητήσει νέα αυτοψία, αλλά ο Κούγιας είχε θέσει θέμα κινδύνου για τη ζωή του αν πήγαινε στα Εξάρχεια, στον τόπο που έπεσε νεκρός ο 15χρονος από αστυνομικό περίστροφο!

Ο Κούγιας, πάντως, απέδωσε στους συνήγορους πολιτικής αγωγής πρόθεση συνεργασίας με την αστυνομία προκειμένου να μην καταθέσει ο αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του άτυχου παιδιού Ν.Ρ., γεγονός που εξόργισε τον Νίκο Κωνσταντόπουλο. Ο τελευταίος έκανε λόγο για  προσπάθεια της άλλης πλευράς να καθυστερήσει την διαδικασία και αναρωτήθηκε: Άραγε ο συνήγορος υπεράσπισης θα ζητήσει την επανάληψη της ανάκρισης και την επανέναρξη της δίκης;

Η πολιτική αγωγή επίσης καταλόγισε στον Αλ. Κούγια ότι καθυβρίζει εκ προοιμίου τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας, κ. Ραφτογιάννη, που πρόκειται να καταθέσει αύριο, τον οποίο έχει χαρακτηρίσει στο παρελθόν "έμμισθο υπάλληλο", και επεσήμανε ότι οι τεχνικοί σύμβουλοι ορίζονται από τον νόμο με συγκεκριμένη διαδικασία. Μίλησε επίσης για "υποκρισία" και "δραματοποιημένη έκφραση της υπεράσπισης". Ωστόσο υπερασπιστής των εδικών φρουρών δήλωσε ότι, πριν εκστομίσει την πρώτη κουβέντα ο μάρτυρας, θα πρέπει να εξεταστούν αυτοί που συνέταξαν το πόρισμα της βλητικής και βαλλιστικής εξέτασης.

AYΓH

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=543755






Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0