Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Έλεγχος από το ΥΠΠΟΤ για την πρόσληψη συγγενών της Θ.Τζάκρη στο Μουσείο Πέλλας

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Έλεγχος από το ΥΠΠΟΤ για την πρόσληψη συγγενών της Θ.Τζάκρη στο Μουσείο Πέλλας



Δημοσίευμα της εφημερίδας «Αποκαλύψεις» ανέφερε ότι η υφυπουργός Εσωτερικών, Θεοδώρα Τζάκρη μεσολάβησε για την πρόσληψη συμπολιτών και συγγενών της στο Μουσείο Πέλλας.



 Η υφυπουργός διέψευσε το Σάββατο το δημοσίευμα, ενώ σύμφωνα με «Τα Νέα», δόθηκε εντολή από τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο να μεταβεί κλιμάκιο του ΥΠΠΟΤ στην Πέλλα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αληθεύουν οι ισχυρισμοί του δημοσιεύματος.

Η κ. Τζάκρη τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι η πρόσληψη έκτακτων ωρομίσθιων υπάλληλων, μεταξύ των οποίων δύο συνεπώνυμοί της λόγω συγγένειας ή απλής συνωνυμίας, έγινε με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και ευθύνη του υπουργείου Πολιτισμού. Επίσης, αναφέρει ότι μετά από αίτημά της και εντολή του υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γ. Ραγκούση, την υπόθεση θα διερευνήσει και ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης. Η κ. Τζάκρη κάνει λόγο για αστήρικτη και αήθη επίθεση σε βάρος της και δηλώνει ότι θα υποβάλλει μήνυση και αγωγή αποζημίωσης.

Παράλληλα, το κλιμάκιο του υπουργείου Πολιτισμού θα βρίσκεται στην Πέλλα το απόγευμα του Σαββάτου προκειμένου να διενεργήσει επισταμένο έλεγχο στο σύνολο των αιτήσεων και των δικαιολογητικών όλων των υποψηφίων, αλλά και για να διασταυρώσει τη μοριοδότησή τους. Το κλιμάκιο έχει εντολή να καταθέσει πόρισμα ως το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, τα αποτελέσματα του πορίσματος θα κατατεθούν και στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο τυχόν περαιτέρω έρευνας.

TVXS

http://tvxs.gr/news



Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0