Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Χαλάει ο καιρός με βροχές, καταιγίδες και μικρή πτώση θερμοκρασίας

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Χαλάει ο καιρός με βροχές, καταιγίδες και μικρή πτώση θερμοκρασίας

Πρόγνωση για Δευτέρα και Τρίτη

 

 

(Φωτογραφία:  Intime )

 

Με βροχές και καταιγίδες θα ξεκινήσει η εβδομάδα, καθώς προβλέπεται επιδείνωση του καιρού που θα ξεκινήσει από τα βόρεια.

Πιο συγκεκριμένα, νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά αναμένονται για σήμερα, Δευτέρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα πελάγη τοπικά 7 και βαθμιαία στο Ιόνιο μέχρι 8 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται στα βόρεια.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται στην Αττική. Τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη. Τα φαινόμενα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Ο καιρός την Τρίτη

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Τρίτη στην ανατολική και νότια χώρα. Τα φαινόμενα, τα όποια πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρά στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα σταδιακά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Newsroom ΔΟΛ

in.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0