Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Τα... σέξι προβλήματα της Ν.Δ - Του Σπύρου Σεραφείμ

Αρχική | Απόψεις | Τα... σέξι προβλήματα της Ν.Δ - Του Σπύρου Σεραφείμ

Δεν είναι ούτε 27 ετών. Είναι αρχαιολόγος, μέλος της ΟΝΝΕΔ και ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αττικής με τον συνδυασμό του κ. Κουμουτσάκου. Έγινε ευρέως γνωστή επειδή φωτογραφήθηκε σε κάποια περιοδικά, αλλά και λόγω κάποιων αναρτήσεών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – που συζητήθηκαν ποικιλοτρόπως. Το αποκορύφωμα ήταν εκείνο το μνημειώδες ποστάρισμά της, στην προηγούμενη επέτειο του Πολυτεχνείου, κατά την οποία υποστήριξε ότι το 1973 δεν υπήρξαν νεκροί και ότι ήταν μια «εφηβική εξέγερση» την οποία η Αριστερά πρόβαλε ως «πανεθνικό αγώνα ... για να ξεπλύνει το βαρύ ποινικό μητρώο της κομμουνιστικής Αριστεράς και να τη νομιμοποιήσει πολιτικά». Κατέληξε δε, λέγοντας ότι «Δεν χρειαζόμαστε νέα Πολυτεχνεία και νέους μάρτυρες, αλλά μια επανάσταση του πιο αυτονόητου πράγματος: “της κοινής λογικής”». Γκολ – από οφ σάιντ.

Και επειδή η ομορφιά -όχι απαραίτητα των απόψεων- θα σώσει τον κόσμο, η «σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα» -όπως είναι, πια το προσωνύμιό της- επιστρέφει στην επικαιρότητα με φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στα social media. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, στη Συγγρού, όμως, δεν είδαν με καθόλου θετική διάθεση τα «καυτά» ενσταντανέ της καλλιπύγου αρχαιολόγου και μέλους της ΟΝΝΕΔ. Προβληματίζονται δε, για το πώς θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Θα το αφήσουν το θέμα ως έχει; Μα, δεν γίνεται. Τους εκθέτει ως κόμμα. Τη διαγράφουν; Μέχρι και οι καλόγριες θα τους κατηγορήσουν για άκρατο πουριτανισμό. Άρα, τι μένει; Σύμφωνα με τις πρώτες συζητήσεις, σκέφτονται να της πουν να «μαζευτεί», να το πάρει αλλιώς, ρε (ντυμένε) αδερφέ. Αλλά πρέπει να της το πουν με τρόπο. Ούτε να φανεί ότι την επιπλήττουν βαριά, αλλά και να καταλάβει ότι έτσι δεν βοηθάει το κόμμα.

Ή, μήπως, τελικά, το βοηθάει; Η πολιτική -στον κόσμο και, φυσικά, στη χώρα μας- έχει ελάχιστες εκφάνσεις ερωτισμού, η όποια σέξι έκλαμψη δεν ελλοχεύει σε βουλευτικά έδρανα, πλην -το τονίζω- ελαχίστων εξαιρέσεων. Η Νέα Δημοκρατία, ως δεξιό κόμμα, αναδύει μια εν γένει συντηρητική οσμή, ειδικά τώρα που η τελευταία εκλογική ήττα έχει ρίξει την όποια ερωτική διάθεση στα τάρταρα. Η Παπαγγελή, όμως, δείχνει έναν άλλον δρόμο, λίγο παραπάνω «ροζ» από όσο θα μπορούσε να ανεχτεί ο μέσος δεξιός ψηφοφόρος και, ίσως, έτσι, να φέρει και νέο κόσμο στο κόμμα. Αυτά (τα σέξι) σκέφτονται και προβληματίζονται στη Συγγρού για το τι ακριβώς θα πράξουν και, βασικά, πώς θα το χειριστούν.

Προσωπικά, η Έλλη δεν με ενοχλεί καθόλου. Είναι, απλώς, μια ΟΝΝΕΔίτισσα, που δεν εξαρτάται από εκείνη κάτι που αφορά στη ζωή μου, δεν πρέπει να πάρει μια σοβαρή απόφαση για την καθημερινότητά μου και το έχει ρίξει στις φωτογραφικές πόζες. Και να μου το θυμηθείς. Αυτή, μια μέρα, μέχρι και υπουργός μπορεί να γίνει. Η πρώτη, πανελλαδικά, θα είναι;
Protagon.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Παύλος Πολάκης: Γκαζόζα - Του Μιχάλη Τσιντσίνη

19 Ιουλίου 2024, 14:42
2' 4" χρόνος ανάγνωσης   Γελούσε λίγο με τον εαυτό του. Εκφέροντας εκείνη τη φράση, που ...

Οι κουκούλες και οι σακούλες - Της Ιωάννας Μάνδρου

17 Ιουλίου 2024, 15:04
1' 54" χρόνος ανάγνωσης   Φωτό: Βικιπαίδεια Πριν από λίγες ημέρες, επανήλθε μετ’ επιτάσεως το αίτημα πολλών ...

Παλεύοντας με τη Λερναία Υδρα - Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

11 Ιουλίου 2024, 23:15
1' 54" χρόνος ανάγνωσης   Τον Μάιο, μας απασχόλησε η προϊσταμένη στην εφορία της Χαλκίδας. Hταν ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0