Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Η ΟΛΑ αναλαμβάνει την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στον ΣΕΒ

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Η ΟΛΑ αναλαμβάνει την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στον ΣΕΒ

Η είσοδος του ΣΕΒ στην οδό Ξενοφώντος

 



Με ένα πολυσέλιδο κείμενο γεμάτο απειλές η οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών»  επέστρεψε μετά από ένα σχεδόν χρόνο σιγής, αναδιοργανώθηκε και ανέλαβε την ευθύνη για το εντυπωσιακό βομβιστικό χτύπημα στα γραφεία του ΣΕΒ τον περασμένο μήνα.

Στην προκήρυξη των 32 σελίδων –πολυσέλιδη όπως και στις αναλήψεις των επιθέσεων του παρελθόντος- η οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών με το ίδιο απειλητικό ύφος , δίνει την εντύπωση ότι προετοιμάζει και σχεδιάζει νέες τρομοκρατικές επιθέσεις.

Το πιο σημαντικό μήνυμα που στέλνει η οργάνωση είναι ότι παρά τις επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας παραμένει αλώβητη. Και το κυριότερο αναβαθμίζει τη δράση της ανάλογα με το στόχο που επιλέγει κάθε φορά.

Από τις ρουκέτες, τα καλάσνικοφ των προηγούμενων επιθέσεων η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών πέρασε με άνεση στις βομβιστικές επιθέσεις.

Στην βομβιστική επίθεση στον ΣΕΒ που έγινε στις 24 Νοεμβρίου , έπληξε με ακρίβεια το στόχο της ,στην καρδιά της Αθήνας στην οδό Ξενοφώντος ,σε μικρή απόσταση από τη Βουλή .

Ηταν ένα χτύπημα ακριβείας καθώς σκοπός της οργάνωσης ήταν να επιστρέψει με ένα εντυπωσιακό χτύπημα, χωρίς όμως να επιδιώκει να υπάρχουν θύματα.

Η βόμβα που τοποθετήθηκε δεν περιείχε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης αλλά λόγω του στενού χώρου το ωστικό κύμα προκάλεσε μεγάλες ζημιές.

Η οργάνωση ΟΛΑ έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στη λ. Συγγρού, την πρεσβεία του Ισραήλ, τη γερμανική πρεσβευτική κατοικία, ενώ είχε επιχειρήσει να χτυπήσει με ρουκέτα και αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Βαρυμπόμπη.

ΤΑ ΝΕΑ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0