Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Πνίγεται η Βρετανία και ο αρμόδιος ήταν στα... Μπαρμπάντος!

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Πνίγεται η Βρετανία και ο αρμόδιος ήταν στα... Μπαρμπάντος!

Ο... εμφανώς μαυρισμένος Φίλιπ Ντίλεϊ, διευθυντής της υπηρεσίας Περιβάλλοντος, επιστρέφοντας στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο, διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ότι η Υπηρεσία Περιβάλλοντος υπήρξε «πολύ αποτελεσματική».

 

Πυρά δέχεται ο διευθυντής της υπηρεσίας Περιβάλλοντος, διότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες απολάμβανε τον ήλιο στα νησιά Μπαρμπάντος ενώ η χώρα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει νέες πλημμύρες. Ο 60χρονος Φίλιπ Ντίλεϊ σήμερα επρόκειτο να συναντηθεί με τους πλημμυροπαθείς και όπως δήλωσε ο ίδιος, επέστρεψε στη χώρα "την κατάλληλη στιγμή".

Ωστόσο η εφημερίδα Ντέιλι Μέιλ τον κατηγορεί ότι έκανε ηλιοθεραπεία στην Καραϊβική, "ενώ η Βρετανία βίωνε τις χειρότερες πλημμύρες εδώ και δεκαετίες". Πάνω από 6.700 κτίρια έχουν υποστεί ζημιές και χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, ενώ η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον κινητοποίησε τον στρατό για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της καταστροφής.

Πάντως ο... εμφανώς μαυρισμένος Φίλιπ Ντίλεϊ, επιστρέφοντας στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο, διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ότι η Υπηρεσία Περιβάλλοντος υπήρξε "πολύ αποτελεσματική".

Σήμερα ο βρετανικός Τύπος δημοσιεύει φωτογραφίες μιας βίλας με ιδιωτική πισίνα, περιτριγυρισμένης από φοίνικες, και, σύμφωνα με τις εφημερίδες, βρίσκεται στα Μπαρμπάντος και ανήκει στον Ντίλεϊ. Αναφέρουν επίσης ότι ο 60χρονος πρώην μηχανικός κερδίζει 100.000 λίρες ως επικεφαλής της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος.

Euro2day.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Μπάιντεν: Πώς βγήκε εκτός εκλογικής μάχης σε 48 ώρες

22 Ιουλίου 2024, 12:20
 – Όλο το παρασκήνιο     Η σιγουριά που έβγαζε το εκλογικό επιτελείο του Μπάιντεν την Παρασκευή, ...

Microsoft: Έπεσαν τα συστήματα της σε όλο τον κόσμο - Χάος στα αεροδρόμια

19 Ιουλίου 2024, 13:20
Εκτός λειτουργίας τα συστήματα σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος που φαίνεται να συνδέεται ...

Ευρωκοινοβούλιο: Επανεκλογή φον ντερ Λάιεν στην Κομισιόν με 401 ψήφους

18 Ιουλίου 2024, 17:28
Την στήριξαν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, οι Σοσιαλιστές και το μεγαλύτερο μέρος των Πρασίνων, ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0