Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Απονομή του χρυσού μεταλλίου της Πόλεως της Ξάνθης στον έγκριτο δημοσιογράφο Τάσο Κοντογιαννίδη

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Απονομή του χρυσού μεταλλίου της Πόλεως της Ξάνθης στον έγκριτο δημοσιογράφο Τάσο Κοντογιαννίδη

Για τα  μαθητικά βραβεία που δίνει στην ακριτική Σταυρούπολη



Ανήμερα της γιορτής της Απελευθερώσεως της Ξάνθης στις 4-10-2016, σε ειδική εκδηλωση  στο Δημαρχείο,  ο Δήμος Ξάνθης απένειμε στον γνωστό δημοσιογράφο και συγγραφέα, συνεργάτη της «Real News», Τάσο Κοντογιαννίδη το χρυσό μετάλλιο της πόλεως, κατόπιν εισηγήσεως του δημάρχου Χαρ. Δημαρχόπουλου, για την προσφορά του στη νεολαία με τα ετήσια χρηματικά βραβεία που έχει καθιερώσει και δίνει από το 2003, στο Γυμνάσιο και Λύκειο Σταυρουπόλεως Ξάνθης, στους επιτυχόντας στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, τους πρώτους και τους αριστούχους όλων των τάξεων, καθώς και για την εν γένει κοινωνική του προσφορά.

Μαζί με τον Τάσο Κοντογιαννίδη, τιμήθηκε και ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής Αντώνης Αντωνιάδης για την τεράστια προσφορά του στον αθλητισμό και  δέχτηκαν  τα θερμά συγχαρητήρια της υπουργού Μακεδονίας- Θράκης, Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά του μητροπολίτη Ξάνθης  κ. Παντελεήμονος, του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη, του διοικητού του Δ΄ Σώματος Στρατού στρατηγού Ιωσήφ Μαυράκη και άλλων επισήμων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Φωτο: Ο Τάσος Κοντογιαννίδης και ο παλαιός διεθνής ποδοσφαιριστής Αντώνης Αντωνιάδης, μετά την τιμητική τους διάκριση

 

Δυό μέρες μετά, σε ειδική τελετή στο σχολικό συγκρότημα της Σταυρουπόλεως Ξάνθης, παρουσία των τοπικών αρχών,  ο Τάσος Κοντογιαννίδης απένειμε τα  ετήσια χρηματικά βραβεία και τους  επαίνους που προσφέρει από τις προσωπικές του οικονομίες, σε 21 εφέτος, μαθητές και μαθήτριες που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, που επρώτευσαν και αρίστευσαν σ’ όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και Λυκείου.

Φωτο: Αναμνηστική φωτογραφία μετά την βράβευση των εισαχθέντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ στη Σταυρούπολη

 

Στην ομιλία του ο κ. Κοντογιαννίδης τόνισε ότι «σκοπός των βραβείων είναι, αφ’ ενός η οικονομική ενίσχυση των αριστούχων  και απόρων μαθητών της παραμεθορίου περιοχής της Ξάνθης και αφ’ ετέρου η καλλιέργεια πνεύματος ευγενούς αμίλλης, με κύριο στόχο  την απόκτηση γνώσεων, την πρόοδο και προκοπή τους, επ’ ωφελεία της κοινωνίας. Και είναι ευχάριστη η διαπίστωση, ότι σε μεγάλο ποσοστό τα παιδιά της Γ΄ Λυκείου, τα 2/3, μπήκαν στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, χωρίς την πολυτέλεια που έχουν τα παιδιά των μεγαλουπόλεων, να πηγαίνουν στα Φροντιστήρια για να εμπλουτίσουν εκεί τις γνώσεις τους»

Αυτό σημαίνει ότι οι καθηγητές στην επαρχία κάνουν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους και  αξίζουν στους ίδιους και στα παιδιά, θερμά συγχαρητήρια!

 





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν

01 Αυγούστου 2024, 14:25
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοινώθηκε από τον Παύλο Μαρινάκη ως νέος Επίτροπος της Ελλάδος στην ...

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0