Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ξεκινάει η εποχή Τραμπ

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Ξεκινάει η εποχή Τραμπ

Προς το Καπιτώλιο κατευθύνονται αυτή τη στιγμή για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στο αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ, ο ίδιος, η σύζυγός του, το ζεύγος Ομπάμα, ο απερχόμενος αντιπρόεδρος και ο επόμενος αντιπρόεδρος Μάικ Πενς. Τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ θα ορκίσει ο πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου, Τζον Ρόμπερτς.

Τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκε στις 9:30 το πρωί περίπου στο Λευκό Οίκο ο απερχόμενος πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα με τη σύζυγό του Μισέλ. Στην προγραμματισμένη συνάντησή τους για τσάι είναι προσκεκλημένος και ο εκλεγμένος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς. Μετά το πέρας της συνομιλίας τους αποχώρησαν μαζί για το Καπιτώλιο.

Εξερχόμενος από το Οβάλ γραφείο για τελευταία φορά, ο Ομπάμα ευχαρίστησε τον αμερικανικό λαό. Σε αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στο Twitter ανακοίνωσε τη δημιουργία του «Ιδρύματος Ομπάμα» και ζήτησε από τους συμπατριώτες του να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον οργανισμό για «να μοιραστούν τις απόψεις τους» μαζί του.

Ο σύνδεσμος του Ιδρύματος (Obama.org) οδηγεί σε μια σελίδα όπου υπάρχει ένα δίλεπτο βίντεο με το ζεύγος Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα και το σύνθημα που είχε τονίσει κατά την τελευταία του ομιλία στο Σικάγο, στις 10 Ιανουαρίου: «Σας ζητώ να πιστέψετε όχι στη δική μου ικανότητα για αλλαγή, αλλά στη δική σας».

ΤΑ ΝΕΑ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Μπάιντεν: Πώς βγήκε εκτός εκλογικής μάχης σε 48 ώρες

22 Ιουλίου 2024, 12:20
 – Όλο το παρασκήνιο     Η σιγουριά που έβγαζε το εκλογικό επιτελείο του Μπάιντεν την Παρασκευή, ...

Microsoft: Έπεσαν τα συστήματα της σε όλο τον κόσμο - Χάος στα αεροδρόμια

19 Ιουλίου 2024, 13:20
Εκτός λειτουργίας τα συστήματα σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος που φαίνεται να συνδέεται ...

Ευρωκοινοβούλιο: Επανεκλογή φον ντερ Λάιεν στην Κομισιόν με 401 ψήφους

18 Ιουλίου 2024, 17:28
Την στήριξαν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, οι Σοσιαλιστές και το μεγαλύτερο μέρος των Πρασίνων, ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0