Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Νέο «χτύπημα» Τραμπ: Επίθεση στον δικαστή του Σιάτλ - «Θα ανατραπεί η γελοία απόφαση του»

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Νέο «χτύπημα» Τραμπ: Επίθεση στον δικαστή του Σιάτλ - «Θα ανατραπεί η γελοία απόφαση του»

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ «ΠΑΓΩΜΑ» ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

 


Φωτογραφία: AP

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ περνά στην αντεπίθεση μετά την απόφαση δικαστηρίου του Σιάτλ, με την οποία «παγώνει» το διάταγμα του Προέδρου των ΗΠΑ για τη μετανάστευση.

Ο ομοσπονδιακός δικαστής του Σιάτλ μπλόκαρε προσωρινά την Παρασκευή, το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του Προέδρου των ΗΠΑ που έχει στόχο επτά χώρες με κυρίως μουσουλμανικό πληθυσμό, όμως ο Λευκός Οίκος υποσχέθηκε αμέσως ότι θα απαντήσει. Η προσωρινή δικαστική εντολή του δικαστή Τζέιμς Ρόμπαρτ ισχύει για ολόκληρη την αμερικανική επικράτεια μέχρι να εξεταστεί η προσφυγή που κατέθεσε τη Δευτέρα ο υπουργός Δικαιοσύνης της Πολιτείας της Ουάσινγκτον Μπομπ Φέργκιουσον.

Ο Τραμπ «χτύπησε» το πρωί του Σαββάτου με απειλές και ειρωνίες προς τον δικαστή του Σιάτλ αναφέροντας στον λογαριασμό του στο Twitter: «Η άποψη αυτού του αποκαλούμενου δικαστή, η οποία ουσιαστικά αφαιρεί την επιβολή του νόμου από τη χώρα μας, είναι γελοία και θα ανατραπεί».

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συμπλήρωσε τονίζοντας ακόμα πως όταν μια χώρα δεν μπορεί να αποφασίζει «ποιος θα μπαίνει και ποιος θα βγαίνει», τότε αυτό είναι «μεγάλο πρόβλημα».

Αναλυτικά ο πρόεδρος Τραμπ έγραψε: «Οταν μια χώρα δεν είναι πλέον ικανή να αποφασίζει ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να μπει και να βγει, ειδικά για λόγους ασφάλειας - μεγάλο πρόβλημα! Είναι ενδιαφέρον πως συγκεκριμένες χώρες της Μέσης Ανατολής συμφωνούν με την απαγόρευση. Γνωρίζουν ότι εάν μπουν συγκεκριμένοι άνθρωποι, τότε είναι θάνατος και καταστροφή. Η απόφαση του αποκαλούμενου δικαστή, που ουσιαστικά αφαιρεί τη δύναμη του νόμου σε αυτή τη χώρα, είναι γελοία και θα ανατραπεί»!

Την ίδια ώρα πάντως, αεροπορικές εταιρίες όπως η Qatar Airways και η Air France ανακοίνωσαν πως θα επιτρέπουν πλέον στους πολίτες αυτούς να ταξιδεύουν κανονικά στις ΗΠΑ.


iefimerida.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Μπάιντεν: Πώς βγήκε εκτός εκλογικής μάχης σε 48 ώρες

22 Ιουλίου 2024, 12:20
 – Όλο το παρασκήνιο     Η σιγουριά που έβγαζε το εκλογικό επιτελείο του Μπάιντεν την Παρασκευή, ...

Microsoft: Έπεσαν τα συστήματα της σε όλο τον κόσμο - Χάος στα αεροδρόμια

19 Ιουλίου 2024, 13:20
Εκτός λειτουργίας τα συστήματα σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος που φαίνεται να συνδέεται ...

Ευρωκοινοβούλιο: Επανεκλογή φον ντερ Λάιεν στην Κομισιόν με 401 ψήφους

18 Ιουλίου 2024, 17:28
Την στήριξαν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, οι Σοσιαλιστές και το μεγαλύτερο μέρος των Πρασίνων, ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0