Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Θερινό σινεμά: Απολαύστε ταινίες με θέα την Ακρόπολη στον κιν/φο "Θησείον" - Το πρόγραμμα

Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Κινηματογράφος | Νέες Ταινίες | Θερινό σινεμά: Απολαύστε ταινίες με θέα την Ακρόπολη στον κιν/φο "Θησείον" - Το πρόγραμμα

Το cine Θησείον, κάτω από την Ακρόπολη, κατατάσσεται στα κορυφαία της λίστας των ωραιότερων σινεμά του κόσμου.


Αντιγράφουμε από το site του κινηματογράφου:

 

Λίγα λόγια για εμάς

Το cine ΘΗΣΕΙΟΝ είναι το πιο παλιό Θερινό Σινεμά της Αθήνας, φτιαγμένο το 1935. Λειτουργεί από τότε μέχρι σήμερα κάθε άνοιξη και καλοκαίρι, με μια μικρή αναγκαστική διακοπή κατά τη διάρκεια της κατοχής. Από το 1980, το σινεμά περνά στην οικογένειά μας, στην οικογένεια Μανιάκη, που το φροντίζουμε και το μεταμορφώνουμε σε έναν μικρό παράδεισο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη.

Μέχρι και σήμερα, αφιερώνουμε τον χρόνο, την προσοχή και την αγάπη μας σε αυτό το ιστορικό σινεμά και το διατηρούμε προσεγμένο, καταπράσινο και απόλυτα ταιριαστό με την περιοχή, σεβόμενοι την ιστορία και την παράδοση, όχι μόνο του τόπου, αλλά και των θερινών κινηματογράφων του “τότε”… των κινηματογράφων που ξέρουμε καλά, μετά από 50 και πλέον χρόνια που δραστηριοποιούμαστε σε αυτό τον κλάδο.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε στην επιλογή των ταινιών που προβάλλονται στο σινεμά κάθε χρόνο, μεταξύ των οποίων είναι και αρκετές από τις κλασικές ταινίες που αγαπήθηκαν και συνεχίζουν να αγαπιούνται πολύ. Βέβαια η επιλογή είναι πολύ προσεκτική και για τις νέες ταινίες που διανέμονται στην Ελλάδα. Όλο τον χειμώνα, βλέπουμε ταινίες, ενημερωνόμαστε και ταυτόχρονα φροντίζουμε το σινεμά για να προσφέρουμε σε εσάς την απόλυτη ευχαρίστηση και χαλάρωση όταν μας επισκέπτεστε.

Με θέα την φωτισμένη ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ένα πιατάκι σπιτικό γλυκό βύσσινο, αλλά και χειροποίητο ποτό (λικέρ) βύσσινο και μια παγωμένη σπιτική βυσσινάδα, που φτιάχνουμε οι ίδιοι με μαύρη ζάχαρη, η έννοια «Θερινό Σινεμά», απογειώνεται.

Αν πάλι δεν θέλετε κάτι γλυκό, προτιμήστε την τυρόπιτα που ψήνουμε οι ίδιοι  ή το HOT DOG, που μπορείτε να τα συνοδεύσετε με χωριάτικο τσίπουρο από το Αγρίνιο και Αυγοτάραχο Μεσολογγίου.

Το αναψυκτήριο του κινηματογράφου προσφέρει ό, τι τραβά η όρεξή σας για να το απολαύσετε όσο παρακολουθείτε την ταινία, καθισμένοι άνετα στις καρέκλες και στο τραπεζάκι σας.

Απ. Παύλου 7, Θησείο

Τηλέφωνο: 2103420864, 2103470980

Κινητά: 6943828371 & 6986849589

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των προβολών





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Σινεμά: "Το Κοστούμι" - Κριτική Ελισσαίου Βγενόπουλου

29 Μαϊου 2022, 21:11
Πρόβα επιβίωσης -Δεν είναι τέχνη είναι τεχνική, ψιθυρίζει ο ήρωας μας και εννοεί ότι χρειάζεται, ...

Σινεμά: Οι ταινίες της εβδομάδας από 28/4/22 - Κριτική Γιάννη Ζουμπουλάκη

29 Απριλίου 2022, 20:37
 – Λίαμ Νίσον χωρίς μνήμη Μια μόνο νέα ταινία ξεχωρίζει από σήμερα στις αίθουσες όπου ...

Όσκαρ 2022*: Οι ταινίες που πρωταγωνίστησαν - Του Ελισσαίου Βγενόπουλου

01 Απριλίου 2022, 20:44
Η «έκπληξη» που όλοι είχαν προβλέψει. Σε μια επιτυχημένη τελετή,  η ταινία  CODA  της Apple ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0