Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Σοκ στη Χίο - 11 μηνών βρέφος βιάστηκε από τον Αφγανό πατέρα του

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Σοκ στη Χίο - 11 μηνών βρέφος βιάστηκε από τον Αφγανό πατέρα του

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ (φωτογραφία αρχείου)


Σοκαρισμένη είναι η Χίος από την καταγγελία μίας Αφγανής μητέρας, σύμφωνα με την οποία το 11 μηνών βρέφος της έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα του. Η καταγγελία επιβεβαιώνεται και από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την είδηση που μετέδωσε ο Σταθμός Αιγαίου της ΕΡΤ, το παιδί μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Χίου, όπου το προσωπικό κατέγραψε την καταγγελία της μητέρας. Το πρωί, και ενώ το βρέφος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χίου, η ίδια κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.

Άμεσα έγινε η σύλληψη του συζύγου, ενώ πραγματοποιήθηκε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσε τη σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους.

Ο κατηγορούμενος πατέρας του βρέφους είναι Αφγανός, περίπου 35 ετών, έχει υποβάλλει αίτημα για χορήγηση ασύλου και διέμενε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ, ενώ η μητέρα με το αγοράκι διαμένουν σε δομή φιλοξενίας εκτός καταυλισμού.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι είχε προβλήματα στη σχέση του και είχε απασχολήσει την αστυνομία. Τις τελευταίες ημέρες, κάτω από τις πιέσεις του συζύγου, η μητέρα δέχτηκε να μένει μαζί του. Χθες, όμως, επιστρέφοντας στο δωμάτιο βρήκε το μωρό να κλαίει και να έχει κακοποιηθεί, οπότε και το μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο δράστης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης της Χίου που έφερε στη δημοσιότητα το γεγονός, κρατείται φρουρούμενος αρχικά στο νοσοκομείο, ενώ σχηματίζεται η δικογραφία και πιθανότατα εντός της ημέρας να οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ via www.lifo.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0