Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Έληξε ο συναγερμός στο Λονδίνο

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Έληξε ο συναγερμός στο Λονδίνο

Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία, η επιχείρηση της αστυνομίας στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας έλαβε τέλος καθώς δεν υπήρξε καμία ένδειξη για πυροβολισμούς. Είχαν προηγηθεί αναφορές για πυροβολισμούς που οδήγησαν στην εκκένωση του σταθμού και στον αποκλεισμό της περιοχής.

Στο σημείο έσπευσαν ένοπλες δυνάμεις της Αστυνομίας, που απέκλεισαν άμεσα τον σταθμό στη συμβολή των οδών Oxford Street και Regent Street. Σύμφωνα με το BBC, πεζοί εθεάθησαν να απομακρύνονται τρέχοντας από το σημείο, ενώ από τον πανικό προκλήθηκε και ένας τραυματισμός.

Οι πρώτες μαρτυρίες έκαναν λόγο για σύγκρουση ομάδων συνολικά περίπου 20 ατόμων, πιθανώς μελών συμμοριών, οι οποίες όπως όλα δείχνουν δεν επιβεβαιώθηκαν.

Στην πρώτη της ενημέρωση, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κλήθηκε να ανταποκριθεί σε συμβάν με πυροβολισμούς στην Oxford Street και στον σταθμό του μετρό Oxford Circus και πληροφόρησε το κοινό ότι αντιμετωπίζει το περιστατικό ως τρομοκρατική ενέργεια.

Η αστυνομία συμβούλευε τους πολίτες να μείνουν μέσα στα κτίρια, «καθώς οι αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο. Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες».

Όπως γνωστοποίησε η εταιρεία διαχείρισης των μεταφορών, Transport for London, οι συρμοί διέρχονται αλλά δεν σταματούν στον σταθμό εξαιτίας ενός περιστατικού που δεν έχει διευκρινιστεί.

Liberal.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Μπάιντεν: Πώς βγήκε εκτός εκλογικής μάχης σε 48 ώρες

22 Ιουλίου 2024, 12:20
 – Όλο το παρασκήνιο     Η σιγουριά που έβγαζε το εκλογικό επιτελείο του Μπάιντεν την Παρασκευή, ...

Microsoft: Έπεσαν τα συστήματα της σε όλο τον κόσμο - Χάος στα αεροδρόμια

19 Ιουλίου 2024, 13:20
Εκτός λειτουργίας τα συστήματα σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος που φαίνεται να συνδέεται ...

Ευρωκοινοβούλιο: Επανεκλογή φον ντερ Λάιεν στην Κομισιόν με 401 ψήφους

18 Ιουλίου 2024, 17:28
Την στήριξαν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, οι Σοσιαλιστές και το μεγαλύτερο μέρος των Πρασίνων, ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0