Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Επίσκεψη Ερντογάν: «Χτενίζουν» την Αθήνα Τούρκοι κομάντος

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Επίσκεψη Ερντογάν: «Χτενίζουν» την Αθήνα Τούρκοι κομάντος

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα ισχύσουν το διήμερο 7-8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στη χώρα μας.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 200 Τούρκοι αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες και ειδικότητες θα συνοδεύουν τον Ταγίπ Ερντογάν. Από πλευράς της Ελληνικής Αστυνομίας επί ποδός θα βρίσκεται σχεδόν το σύνολο των δυνάμεων της Αττικής, με την Αντιτρομοκρατική, την ΕΚΑΜ και την ΕΥΠ να έχουν τεθεί ήδη σε συναγερμό.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού των μέτρων έφτασαν σήμερα στην Αθήνα Τούρκοι κομάντος, ενώ αύριο Τρίτη 05 Δεκεμβρίου, αναμένεται μία δεύτερη ομάδα, προκειμένου μαζί με την ελληνική αστυνομία να «θωρακίσουν» την ασφάλεια του Τούρκου προέδρου.

Σήμερα αναμένεται να γίνουν οι πρώτες κοινές συσκέψεις με τους επιτελείς της ΕΛΑΣ για τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν κατά την παρουσία του Τούρκου Προέδρου στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί από την Τουρκία ξεκινούν από σήμερα να τσεκάρουν τις διαδρομές που θα ακολουθήσει ο Ταγίπ Ερντογάν, ενώ στο μικροσκόπιο τους θα μπει και η περιοχή η οποία θα διαμείνει.

Μαζί με τη δεύτερη ομάδα των Τούρκων κομάντος θα φτάσουν στη χώρα μας και 10 τεθωρακισμένα αυτοκίνητα, τα οποία θα αποτελέσουν την αυτοκινητοπομπή του Τούρκου προέδρου. Τρία από αυτά θα είναι πανομοιότυπα και κανείς δεν θα γνωρίζει σε ποιο θα βρίσκεται ο Τούρκος Πρόεδρος. Μια πρακτική που ακολούθησε και ο Μπάρακ Ομπάμα όταν είχε επισκεφθεί την Αθήνα.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 07 και την Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου το κέντρο της Αθήνας θα είναι σχεδόν απροσπέλαστο για τους πολίτες.

Κατά τις μετακινήσεις του Ταγίπ Ερντογάν θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων τουλάχιστον μισή ώρα πριν και μισή ώρα μετά τη διέλευση της προεδρικής αυτοκινητοπομπής. Ιδιαίτερα το πρωί της Πέμπτης, οπότε αναμένεται η άφιξη του Ταγίπ Ερντογάν, το κέντρο της Αθήνας αναμένεται να είναι κλειστό για αρκετές ώρες, αν και οι επιτελείς της ΕΛΑΣ σημειώνουν ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των οδηγών και του επιβατικού κοινού.

Νεκτάριος Ανδριόπουλος – Δημήτρης Πέρρος

Αθήνα 9.84





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0