Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Κύπρος: Νεκρό βρέφος: Γρίφος για γερούς λύτες - Όλες οι εξελίξεις

Αρχική | Κύπρος | Κύπρος: Νεκρό βρέφος: Γρίφος για γερούς λύτες - Όλες οι εξελίξεις

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν οι Ανακριτές του ΤΑΕ τις έρευνες αναφορικά με την υπόθεση που συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα το παγκύπριο και έχει να κάνει με τον εντοπισμό νεκρού βρέφους σε ιμάντα εργοστασίου απορριμμάτων.

Το μοναδικό στοιχείο που υπάρχει στα χέρια των Αρχών είναι ότι το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό. Αυτό που διερευνάται τώρα είναι το αν ήταν ζωντανό όταν μεταφέρθηκε στο εργοστάσιο ή αν παραλήφθηκε από το απορριμματοφόρο και σκοτώθηκε κατά την μεταφορά.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη διερευνήθηκαν πληροφορίες που έλαβαν οι Αρχές ωστόσο δεν έχει υπάρξει κάτι χειροπιαστό που να αποκλείσει άλλα ενδεχόμενα και να οδηγήσει κάπου συγκεκριμένα.

Η έκκληση της Αστυνομίας ως εκ τούτου προς το κοινό, να διαβιβάσει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να έχει, παραμένει. Όλα τα ενδεχόμενα σημείωσε στο Πρωτοσέλιδο ο κ.Αγγελίδης παραμένουν ανοικτά.

Σημειώνεται ότι ιστοπαθολογικές εξετάσεις αναμένεται να φωτίσουν περισσότερο τις συνθήκες, υπό τις οποίες, βρήκε τραγικό θάνατο, το βρέφος, που εντοπίστηκε σε εργοστάσιο επεξεργασίας ανακυκλώσιμων υλικών στο Γέρι.

SigmaLive.com





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Προκλητικός Ερντογάν από τα Κατεχόμενα: «Δεν είναι δυνατή η ομοσπονδιακή λύση στην Κύπρο»

20 Ιουλίου 2024, 12:44
Στα Κατεχόμενα προσγειώθηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος απηύθυνε εμπρηστική ...

Κύπρος: Υφυπουργός Πολιτισμού ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

27 Φεβρουαρίου 2023, 17:46
 - Τι αναφέρουν κυπριακά ΜΜΕ   Έκπληξη στον σχηματισμό υπουργικού συμβουλίου στην Κύπρο, καθώς ο Μιχάλης ...

Κύπρος: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης νέος πρόεδρος

12 Φεβρουαρίου 2023, 22:52
 Επίσημα Πρόεδρος ο Χριστοδουλίδης: Ενωμένοι να κάνουμε πράξη όσα υποσχεθήκαμε   Εμφανώς συγκινημένος ανέλαβε και επίσημα ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0