Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ανακρίνεται ο 33χρονος- Ζητούμενο οι απαντήσεις για το άγριο φονικό

Αρχική | Κύπρος | Ανακρίνεται ο 33χρονος- Ζητούμενο οι απαντήσεις για το άγριο φονικό

Ο 33χρονος εμπλέκει ως συνεργούς, δύο αδέλφια από τη Λευκωσία με πλούσιο παρελθόν σε κλοπές, διαρρήξεις και διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων

 

 

 

 

Περισσότερο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φονικό στον Στρόβολο αλλά και τα κίνητρα, περιμένει η αστυνομία ότι θα ρίξει η κατάθεση του 33χρονου που συνελήφθη για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος ανακρίνεται από την αστυνομία από τις 15:00 με τους ανακριτές να αναμένουν πιο σαφείς απαντήσεις αναφορικά με τα όσα ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει ποιος διέπραξε το φόνο και τα όσα εκτυλίχθησαν το βράδυ του φόνου. Στο μεταξύ ο 33χρονος φέρεται ότι ήδη κατονόμασε δύο αδέλφια με πλούσιο παρελθόν σε κλοπές και διαρρήξεις και είναι πιθανόν εντός της ημέρας να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Εν τω μεταξύ, στις 9 το πρωί ο 15χρονος γιος της οικογένειας, μετέβη στο ΤΑΕ Λευκωσίας προκειμένου να καταθέσει. Σημειώνεται ότι αναμένεται να κληθεί να αναγνωρίσει τον ύποπτο σε αναγνωριστική παράταξη, καθώς έχει πει ότι είδε τον έναν δράστη που δεν φορούσε κουκούλα και τον περιέγραψε ως λεπτό με μούσι και ύψος περίπου 1.70 μ.


Αγγελίδης: Σε καλό δρόμο οι έρευνες της Αστυνομίας για το διπλό φονικό

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με το διπλό φονικό, που έγινε στον Στρόβολο, με θύματα το ζεύγος Γιώργο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης, ο οποίος πρόσθεσε πως η αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις έρευνες για εξιχνίαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Σε δηλώσεις του, στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, ο κ. Αγγελίδης είπε πως «είναι γνωστό ότι   έχει κατατεθεί χθες στο δικαστήριο μαρτυρία, σε σχέση με τον ύποπτο, ο οποίος τελεί υπό κράτηση και θα παραμείνει για περίοδο 8 ημερών», για να σημειώσει ότι «στο πλαίσιο των εξετάσεων έγιναν περαιτέρω έρευνες».

«Παραλήφθηκαν», είπε, «επιπρόσθετα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις. Αναμένονται, επίσης, αποτελέσματα άλλων επιστημονικών εξετάσεων. Εκείνο το οποίο πρέπει να δηλώσουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι οι εξετάσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο. Και βεβαίως υπάρχει ανακριτικό έργο, το οποίο θα πρέπει να διεκπεραιωθεί».

Σημείωσε ακόμα ότι «η ανακριτική ομάδα συνεχίζει τις εξετάσεις», συμπληρώνοντας ότι «το έργο το οποίο υπάρχει αυξάνεται συνεχώς, λαμβάνονται επιπρόσθετες καταθέσεις, ενώ σήμερα έγινε αξιολόγηση του έργου, το οποίο έχει γίνει μέχρι τώρα, έχοντας υπόψη και τα όσα έχουν αναφερθεί χθες στο δικαστήριο».

Πηγή: politis.com





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Προκλητικός Ερντογάν από τα Κατεχόμενα: «Δεν είναι δυνατή η ομοσπονδιακή λύση στην Κύπρο»

20 Ιουλίου 2024, 12:44
Στα Κατεχόμενα προσγειώθηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος απηύθυνε εμπρηστική ...

Κύπρος: Υφυπουργός Πολιτισμού ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

27 Φεβρουαρίου 2023, 17:46
 - Τι αναφέρουν κυπριακά ΜΜΕ   Έκπληξη στον σχηματισμό υπουργικού συμβουλίου στην Κύπρο, καθώς ο Μιχάλης ...

Κύπρος: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης νέος πρόεδρος

12 Φεβρουαρίου 2023, 22:52
 Επίσημα Πρόεδρος ο Χριστοδουλίδης: Ενωμένοι να κάνουμε πράξη όσα υποσχεθήκαμε   Εμφανώς συγκινημένος ανέλαβε και επίσημα ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0