Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Δολοφονία φαρμακοποιού: Ομολόγησε και συνελήφθη ως δράστης 51χρονος

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Δολοφονία φαρμακοποιού: Ομολόγησε και συνελήφθη ως δράστης 51χρονος

INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

 

Ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη το πρωί ο 51χρονος ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε 57χρονο φαρμακοποιό, το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου στο Νέο Ψυχικό.

Χθες βράδυ είχε προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του, στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο δράστης παραδέχθηκε την ενοχή του κι επικαλέστηκε ως κίνητρο της πράξης του οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα. Όπως εξήγησε ο 51χρονος, δεν μπόρεσε να επιστρέψει στον φαρμακοποιό ποσό ύψους 300.000 ευρώ που είχε δανειστεί κι όταν του κατέσχεσαν γι’ αυτόν τον λόγο ένα σπίτι, «θόλωσε» κι αποφάσισε να τον δολοφονήσει, για να τον εκδικηθεί. Έτσι, βρήκε από την παράνομη αγορά, ένα 22άρι πυροβόλο όπλο και του έστησε ενέδρα θανάτου, την ώρα που ο φαρμακοποιός έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το υπόγειο γκαράζ του σπιτιού του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, «τυφλωμένος» από θυμό, ο δράστης πήγε με το αυτοκίνητό του στον τόπο του εγκλήματος και το στάθμευσε σε κοντινή απόσταση, ενώ τα στοιχεία του οχήματος καταγράφηκαν από κάμερες ασφάλειας. Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, βρήκε τα στοιχεία του οχήματος του δράστη και, σε συνδυασμό με τις οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα, έφτασε στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σε βάρος του 51χρονου δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.

 

naftemporiki.gr με πληροφορίες από το ΑΜΠΕ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0