Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Φίλης: Αυτόκλητος σωτήρας ο Κατσίφας που πυροβολούσε στη Νότιο Αλβανία

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Φίλης: Αυτόκλητος σωτήρας ο Κατσίφας που πυροβολούσε στη Νότιο Αλβανία

Δεν υπάρχει Βόρειος Ηπειρος

 

 

«Είναι αλβανικά τα εδάφη στην αλβανική κυριαρχία και εκεί ζούσε και ζει, δυστυχώς σε μικρότερο βαθμό, γιατί έχουν φύγει άνθρωποι, έχουν έρθει στην Ελλάδα οι περισσότεροι, η ελληνική μειονότητα» τόνισε ο βουλευτής του

Τη θέση του όσον αφορά το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, στην Αλβανία εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, χαρακτηρίζοντας τον «αυτόκλητο σωτήρα».

«Οταν ένα πρόσωπο πηγαίνει με καλάσνικοφ σε μια ξένη χώρα, υψώνει την ελληνική σημαία, είναι η Νότιος Αλβανία, το ξαναλέω και προσέχω τα λόγια μου, όχι η Βόρεια Ήπειρος, είναι η Νότιος Αλβανία. Είναι αλβανικά τα εδάφη στην αλβανική κυριαρχία και εκεί ζούσε και ζει, δυστυχώς σε μικρότερο βαθμό, γιατί έχουν φύγει άνθρωποι, έχουν έρθει στην Ελλάδα οι περισσότεροι, η ελληνική μειονότητα. Φαντάζεστε να έρθει ένας Τούρκος στη Θράκη με ένα καλάσνικοφ να υψώσει σημαία και να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών; Τι θα λέγατε εσείς;», ρώτησε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φίλης τη δημοσιογράφο του Creta Tv, στην οποία έδωσε συνέντευξη.

Η παρουσιάστρια, τότε, απάντησε ότι οι συνθήκες διαβίωσης είναι καλύτερες στη Θράκη από ό,τι στη Βόρειο Ήπειρο «όπως θα την πω εγώ, είτε στην Αλβανία όπως τη λέτε εσείς».

Ο πρώην υπουργός επέμεινε στη θέση του, χαρακτηρίζοντας τον Κατσίφα «αυτόκλητο σωτήρα» «Για αυτό πυροβολούσε στη Νότιο Αλβανία; Και να το λέτε έτσι γιατί αυτή είναι η πραγματική ονομασία αυτής της περιοχής. Δοκιμάζονται και απαντούν με τα καλάσνικοφ κάποιοι αυτόκλητοι σωτήρες;», είπε, συγκεκριμένα, ο κ. Φίλης.

ΤΑ ΝΕΑ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0