Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Μισάνοιχτη Επιστολή, του χουμ ιτ μέυ κονσέρν - Της Άννυς Λιγνού

Αρχική | Απόψεις | Μισάνοιχτη Επιστολή, του χουμ ιτ μέυ κονσέρν - Της Άννυς Λιγνού

 

Κατ' αρχάς κυρ-Κυρ μου, είσαι φασισταράς κι εθνίκι κι εσύ και δε θες την ειρήνη στα Βαλκάνια και θες να μαλώνουμε με τους γείτονές μας επειδή είμαστε χρυσαυγίτες και θέλουμε την ελληνική ιστορία μόνο για την πάρτη μας και όχι να τη μοιραστούμε δίκαια.

 

 

 

 

 

Διότι κυρ-Κυρ μου, δεν υπάρχει μόνο ένας Μέγας Αλέξανδρος όπως σκούζουν οι Έλληνες. Υπάρχουν δύο.

Ο ένας γεννήθηκε από Έλληνες γονείς, Ηπειρώτισσα μάνα και Μακεδόνα πατέρα και μιλούσε ελληνικά, σπούδασε ελληνικά και ήταν βασιλιάς στην μετέπειτα Μακεδονία του Αιγαίου. Και μετά κατέκτησε τον μισό κόσμο.

Ο άλλος πάλι ήταν βασιλιάς στη Ματσεντόνια και ήταν πιο μουλτι κουλτι. Γεννήθηκε από Αλβανίδα μητέρα (βλέπε ιστορική απόδειξη του Θ. Παγκάλου) και από τον Φίλιππο που μιλούσε κι αυτός ελληνικά, ζούσε στην τωρινή Ελλάδα, είχε ελληνικό στρατό, λάτρευε τους ελληνικούς θεούς, αλλά δεν ήταν Έλληνας γιατί τότε ...δεν υπήρχε η Ελλάδα. Καταλαβαίνεις σε τι λούμπα πας να πέσεις άμα δεν ξέρεις Ιστορία;

Η No.Macedonia (συντομογραφία του North Macedonia για να είμαστε τυπικοί με την υπέροχη Συμφωνία μας) μιλάει τη γνήσια Νο.Ματσεντονσκι γλώσσα που μπορεί να είναι Σλαβική και να μην μοιάζει σε τίποτα με τα ελληνικά που μίλαγε ο πρόγονός τους Αλέξανδρος αλλά είναι Μακεδονική τέλος. Δεν την έχει αναγνωρίσει κανείς, αλλά είναι.

Κι εκεί, στη No.Macedonia ζουν οι πραγματικοί Ματσεντόνες που βαριέμαι να σου εξηγήσω γιατί, διάβασέ το μόνος σου από τη Βικιπέδεια, είναι απευθείας απόγονοι του Μεγαλέξανδρου. Ντάξει, εμφανίστηκαν 1000 μετά το θάνατό του, αλλά αυτό δε λέει κάτι, αυτό το έκανε κι ο Dr Spock.

Σε αυτό το σημείο, απαιτώ να ξεχωρίσουμε τους Μεγαλέξανδρους για να μη μπερδευόμαστε και το βασικότερο να μη μαλώνουμε για βλακείες και λεπτομέρειες. Πάνω απ' όλα η αγάπη. World Peace.

Ο δικός μας λοιπόν, είναι ο βασιλιάς της επαρχίας της Μακεδονίας, μιας περιοχής στη Βόρεια Ελλάδα και προτείνω να λέγεται Νοτιομεγαλέξανδρος διότι είναι λίγο υποδεέστερος από τον Αλέξανδρο των αλλονών που είναι χλιδάτος και πιο ξακουστός και προτείνω να λέγεται Βορειομεγαλέξανδρος.

Σε κάθε διένεξη, ο Βορειομεγαλέξανδρος υπερισχύει του Νοτιομεγαλέξανδρου. Επίσης, όπου ακούς σκέτο Μεγαλέξανδρος εννοούμε πάντα τον Βορειομεγαλέξανδρο.

Ετσι δε θα μαλώνουμε, θα έχουμε ο καθένας τον Αλέξανδρό του και όταν με το καλό ωριμάσουν οι συνθήκες, η σκλαβωμένη από τους Έλληνες περιοχή της Μακεδονίας στη Β. Ελλάδα θα ενωθεί και πάλι με το ένδοξο κράτος της No.Macedonia και θα ζούμε όλοι αγαπημένοι αφού μάθουμε τα Νοματσεντονίτικα για να συνεννογιόμαστε με τους καλούς μας φίλους από πάνω που τώρα δικαίως μας γράφουν στα σάιτς τους "Fuck Greece" διότι δεν καταλαβαίνουν τι λέμε και εκνευρίζονται.

Τέλος προτείνω να μου δώσετε εμένα το Νόμπελ Ειρήνης για αυτό που σκέφτηκα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΑΝΝΥ ΛΙΓΝΟΥ

Ανιστορικός - Πλαστογράφος

Φαντασιολόγος Disney University


Υ.Γ.1 Συγνώμη κύριε Κυρ για το στολισμό, η γελοιογραφία σας είναι απίθανη και μου έδωσε την ιδέα. Αν θέλετε μοιραζόμαστε και το Νόμπελ μου. Δεν είμαι μονοφαγού σαν τους Έλληνες εγώ.

Υ.Γ.2 Οσοι δεν συμφωνούν με τα παραπάνω έγκυρα στοιχεία που παραθέτω και τη Σολομώντεια λύση που σκέφτηκα, προτείνω να φυλακίζονται.

Άννυ Λιγνού





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Παύλος Πολάκης: Γκαζόζα - Του Μιχάλη Τσιντσίνη

19 Ιουλίου 2024, 14:42
2' 4" χρόνος ανάγνωσης   Γελούσε λίγο με τον εαυτό του. Εκφέροντας εκείνη τη φράση, που ...

Οι κουκούλες και οι σακούλες - Της Ιωάννας Μάνδρου

17 Ιουλίου 2024, 15:04
1' 54" χρόνος ανάγνωσης   Φωτό: Βικιπαίδεια Πριν από λίγες ημέρες, επανήλθε μετ’ επιτάσεως το αίτημα πολλών ...

Παλεύοντας με τη Λερναία Υδρα - Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

11 Ιουλίου 2024, 23:15
1' 54" χρόνος ανάγνωσης   Τον Μάιο, μας απασχόλησε η προϊσταμένη στην εφορία της Χαλκίδας. Hταν ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0