Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Θρίλερ στο Καλλιμάρμαρο: Εντυπωσιακή 25χρονη βρέθηκε κρεμασμένη από μονόζυγο

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Θρίλερ στο Καλλιμάρμαρο: Εντυπωσιακή 25χρονη βρέθηκε κρεμασμένη από μονόζυγο

Με λουρί σκύλου

 

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ο φύλακας του Καλλιμάρμαρου το πρωί της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου

 

Μία απίστευτη υπόθεση απασχολεί την Ασφάλεια Αττικής τις τελευταίες ώρες και έχει να κάνει με τον θάνατο μίας νεαρής κοπέλας εντυπωσιακής ομορφιάς η οποία βρέθηκε κρεμασμένη στο πίσω μέρος του Παναθηναϊκού Σταδίου. Η κοπέλα που όπως έγινε γνωστό καταγόταν από τη Γεωργία βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας κρεμασμένη με λουρί σκύλου, από το υπαίθριο μονόζυγο που βρίσκεται στο χώρο.

Την εντόπισε ο φύλακας και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στον χώρο, διαπίστωσαν πως η κοπέλα φορούσε ρούχα σαν να είχε πάει νωρίτερα κάπου επίσημα ενω στο ώμο κρεμόταν το τσαντάκι της μέσα στο οποίο υπήρχαν τα προσωπικά της αντικείμενα και το κινητό της τηλέφωνο.

Η γοητευτική Γεωργιανή ζούσε εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας και κατοικούσε στην ευρύτερη περιοχή του Μετς. Ο σύντροφός της και η μητέρα της ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν το βράδυ της Κυριακής και πως δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Και οι δύο εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η 25χρονη δεν είχε τον παραμικρό λόγο να δώσει τέλος στη ζωή της και πως δεν είχε δείξει κάτι που να τους βάλει σε υποψίες, αφού η συμπεριφορά της ήταν φυσιολογική.

Το σκηνικό παραπέμπει σε αυτοχειρία, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, έως ότου «μιλήσει» η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της κοπέλας. Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, που θα δώσουν περισσότερες εξηγήσεις για την τραγική κατάληξη.

Γεγονός πάντως είναι ότι το βράδυ η πόρτα του Παναθηναϊκού Σταδίου κλείνει από την πλευρά της οδού Αρχιμήδους. Ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που μπαίνουν από ανοίγματα σε κάγκελα που βρίσκονται προς τον λόφο του Αρδηττού.

ΤΑ ΝΕΑ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0