Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Στο Πήλιο για διακοπές ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, παρά το «μπλόκο» στη Βρετανία

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Στο Πήλιο για διακοπές ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, παρά το «μπλόκο» στη Βρετανία

Φωτ. αρχείου REUTERS


 

Πάρα τον ταξιδιωτικό αποκλεισμό που ισχύει για τους επισκέπτες από τη Βρετανία, ο πατέρας του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον έφτασε την Τετάρτη το βράδυ αεροπορικώς στην Ελλάδα για διακοπές, αναφέρει ο δημοσιογράφος Τομ Πέιν της Daily Mail σε ανάρτησή του στο Twitter.

Μάλιστα, την «είδηση» φρόντισε να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Στάνλεϊ Τζόνσον, αφού ανάρτησε στο προσωπικό του instagram φωτογραφία του από το αεροδρόμιο της Αθήνας φορώντας μάσκα.

 

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο 79χρονος πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, έφτασε στην Αθήνα μέσω Σόφιας το βράδυ της Τετάρτης. Ο ίδιος ανέβασε βίντεο από την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος».

Στη συνέχεια αναχώρησε για Βόλο, με τελικό προορισμό το πολυτελές εξοχικό σπίτι της οικογένειας Τζόνσον στο Χόρτο Πηλίου.

@ DailyMail Η εξοχική κατοικία του Στάνλεϊ Τζόνσον στο Πήλιο έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, πισίνα, θέα στο μαγευτικό βουνό ενώ η παραλία βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια.

 

«Ηρθα στο Πήλιο για μία πολύ σημαντική δουλειά, να "θωρακίσω" την ιδιοκτησία μου απέναντι στον κορωνοϊό, εν όψει της επερχόμενης σεζόν ενοικίασης. Πρέπει να ορίσω τις αποστάσεις ασφαλείας στο κατάλυμα γιατί το παίρνουν πολύ σοβαρά εδώ» δήλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους που τον εντόπισαν στο σπίτι του το βράδυ της Τετάρτης.

Πάντως, αρκετά βρετανικά μέσα τονίζουν το γεγονός ότι ο πατέρας Τζόνσον ταξίδεψε στην Ελλάδα, παραβλέποντας τις συστάσεις της βρετανικής κυβέρνησης προς τους πολίτες της χώρας, να ταξιδεύουν μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο.

Η Καθημερινή





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0