Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Oλλανδία: Παρατείνεται το lockdown έως τα μέσα Δεκεμβρίου

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Oλλανδία: Παρατείνεται το lockdown έως τα μέσα Δεκεμβρίου

Το lockdown θα παραμείνει σε ισχύ στην Ολλανδία έως τα μέσα Δεκεμβρίου, παρά την πρόσφατη μείωση του αριθμού των νέων κρουσμάτων στη χώρα σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Μαρκ Ρούτε.


Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε δήλωσε σήμερα ότι τα μέτρα περιορισμού όσον αφορά τον κορονοϊό θα παραμείνουν σε ισχύ έως τα μέσα Δεκεμβρίου. Σημειώνεται ότι τα νέα κρούσματα στη χώρα παρουσιάζουν σταδιακή κάθοδο, με τις υγειονομικές αρχές να αναγάγουν αυτή τη μείωση στο ποσοστό της τάξης του 15% την τελευταία βδομάδα.

«Είναι ωραία όσα καταφέραμε μαζί, όμως εάν κοιτάξει κανείς γύρω στην Ευρώπη, η εικόνα είναι ιδιαίτερα ζοφερή» είπε ο κ. Ρούτε.

Σήμερα το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της Ολλανδίας ανακοίνωσε 37.706 νέες μολύνσεις την εβδομάδα έως τη 17η Νοεμβρίου. Πρόκειται για έναν μειωμένο αριθμό σε σχέση με 43.621 νέα κρούσματα την εβδομάδα έως τη 10η Νοεμβρίου και ο χαμηλότερος από τις αρχές Οκτωβρίου. Ωστόσο, ο αριθμός των ανθρώπων με θετικό τεστ παραμένει πολύ υψηλός σημείωσε το Ινστιτούτο Υγείας της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι η Ολλανδία εισήλθε σε μερικό lockdown στα μέσα Οκτωβρίου με περαιτέρω ενίσχυση των περιοριστικών μέτρων στις 3 Νοεμβρίου. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 2.146 ασθενείς με κορονοϊό σε ολλανδικά νοσοκομεία και 576 σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Sputniknews.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Μπάιντεν: Πώς βγήκε εκτός εκλογικής μάχης σε 48 ώρες

22 Ιουλίου 2024, 12:20
 – Όλο το παρασκήνιο     Η σιγουριά που έβγαζε το εκλογικό επιτελείο του Μπάιντεν την Παρασκευή, ...

Microsoft: Έπεσαν τα συστήματα της σε όλο τον κόσμο - Χάος στα αεροδρόμια

19 Ιουλίου 2024, 13:20
Εκτός λειτουργίας τα συστήματα σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος που φαίνεται να συνδέεται ...

Ευρωκοινοβούλιο: Επανεκλογή φον ντερ Λάιεν στην Κομισιόν με 401 ψήφους

18 Ιουλίου 2024, 17:28
Την στήριξαν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, οι Σοσιαλιστές και το μεγαλύτερο μέρος των Πρασίνων, ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0