Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Υπόμνημα με 500 ονόματα και διευθύνσεις ποινικών έστειλε ο Χρυσοχοΐδης στον Άρειο Πάγο

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Υπόμνημα με 500 ονόματα και διευθύνσεις ποινικών έστειλε ο Χρυσοχοΐδης στον Άρειο Πάγο

500 ονόματα και διευθύνσεις και κακοποιών που εμπλέκονται στη νύχτα περιέχει το υπόμνημα που παραδόθηκε σήμερα το πρωί, από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγο Πέτρο Τζεφέρη, στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Β. Πλιώτα.

 


Του Θεοδόση Πάνου

Περιλαμβάνει όλο το οργανωμένο έγκλημα της τελευταίας δεκαετίας, με χαρτογράφηση και των ανθρώπων της νύχτας την οποία σε μεγάλο μέρος έχει πραγματοποιήσει το τμήμα Εκβιαστών της ΓΑΔΑ.

 Υπάρχει επίσης η καταγραφή  των ομάδων της Γεωργιανής Μαφίας, των κυκλωμάτων μαστροπείας και των οργανωμένων συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, καταγράφονται ονόματα, διευθύνσεις και οργανώσεις που, από την εποχή της οικονομικής κρίσης, από το 2008 και μετά, γιγαντώθηκαν στη χώρα μας και εξαπλώθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα.

 Τα περισσότερα από τα 500 ονόματα έχουν συλληφθεί πολλές φορές από την Αστυνομία, έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, κάποιοι πέρασαν και από τη φυλακή, όμως όλοι συνέχιζαν την παράνομη δραστηριότητά τους.

 Ο φάκελος συνοδεύεται με όλες τις δικογραφίες, καθώς πολλές συνδέονται μεταξύ τους, ενώ πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν οτι επίκειται προκαταρκτική έρευνα από εισαγγελέα προκειμένου όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: «να τελειώνουμε οριστικά με τη νύχτα και το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα».

 Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναβαθμίζεται πλήρως η Υπηρεσία Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη φάση, αλλά και όλες τις μεγάλες υποθέσεις.

Real.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0