Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Κέρκυρα: Τρεις άνθρωποι νεκροί για ασήμαντη αφορμή

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Κέρκυρα: Τρεις άνθρωποι νεκροί για ασήμαντη αφορμή

Μέχρι νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, τα άψυχα σώματα παρέμεναν στο χώρο που έγινε το άγριο έγκλημα στη Δασιά.

 


Ο ιατροδικαστής Γιάννης Αϊιβατίδης μαζί με αστυνομικούς του εγκληματολογικού, συγκέντρωναν κάθε στοιχείο που μπορεί να φωτίσει το φονικό, το οποίο φαίνεται ότι εξιλίχθηκε τραγικά, ξεκίνησε όμως ως "ασήμαντη" αφορμή. 

 Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Λουΐζα Αβραμίδου (60), λογόφερε έντονα με τον ενοικιαστή Σ.Β. (67), για το σπίτι που του νοίκιαζε, σύμφωνα με πληροφορίες περιοίκων.

 Ο Χρήστος Ζυγούρης (63) από την Πρέβεζα, ενοικιαστής διαμερίσματος της ίδιας οικοδομής, κατέβηκε να δει τι συμβαίνει. Πάνω στον καυγά ο Σ.Β., άρπαξε ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε εναντίον της γυναίκας, τραυματίζοντας και τους δυο, θανάσιμα. 

 Οι φωνές και οι πυροβολισμοί προκάλεσαν ανησυχία στους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την άμεση δράση, ενώ ο θύτης ταμπουρώθηκε στο σπίτι του. Σε λίγη ώρα,  αυτοπυροβολήθηκε, δίνοντας τέλος στη ζωή του  

 

Ο ιατροδικαστής

 Πρόκειται για ένα συμβάν διπλής ανθρωποκτονίας. Χρησιμοποιήθηκε πυροβόλο όπλο κυνηγετικού τύπου  και στη συνέχεια όλα τα στοιχεία κατατείνουν ότι ο δράστης αυτοχειριάστηκε. Όλα τα τραύματα που αφορούν και στα τρία άτομα είναι σχεδόν εξ’ επαφής ή βραχύτατης αποστάσεως, όσον  αφορά στα θύματα των ανθρωποκτονιών. Το θύμα που έφερε το εξ επαφής τραύμα έχει όλα  τα χαρακτηριστικά του αυτοχειρισιακού συμβάντος. Δηλαδή προηγήθηκε διπλή Ανθρωποκτονία Και ακολούθησε ο αυτοχειριασμός. Πάντα με πυροβόλο όπλο κυνηγετικού τύπου.

 Τα θύματα της ανθρωποκτονίας φέρουν τραύματα στην κεφαλή. Το τρίτο άτομο φέρει εξ επαφής τραύμα στο θώρακα. Υπάρχει τουλάχιστον ένας πυροβολισμός στο κάθε ένα από τα δύο θύματα της ανθρωποκτονίας και πολύ πιθανόν ένα από αυτά τα δύο θύματα να έχει δεχθεί και δεύτερο πυροβολισμό.

 Ερευνάται το πρώτο άτομο το οποίο εβλήθη να είναι ο άντρας. Η απόσταση μεταξύ των θυμάτων είναι μεγάλη περίπου 15 m. Η εκτίμησή μου με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν είναι Ότι πράγματι υπήρχε δόλος, πρόθεση  να υπάρξει αυτή η πραγματικά τραγωδία. 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

enimerosi.com





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0