Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Κορονοπάρτι ΑΠΘ: «Το πόδι του είναι πολτοποιημένο», λέει η μητέρα του 23χρονου που παρασύρθηκε από μπουλντόζα

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Κορονοπάρτι ΑΠΘ: «Το πόδι του είναι πολτοποιημένο», λέει η μητέρα του 23χρονου που παρασύρθηκε από μπουλντόζα

φωτογραφία αρχείου/ (copyright: Eurokinissi/Σωτήρης Δημητρόπουλος)

 

 

Τι λέει η μητέρα του νεαρού που τραυματίστηκε στο ΑΠΘ της Θεσσαλονίκης

Με όλες του τις δυνάμεις παλεύει ο 23χρονος που υπέστη τραυματισμό το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουνίου κατά τη διάρκεια κορονοπάρτι που έλαβε χώρα εντός του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη και αφότου οι φίλοι του, υπό την επήρεια αλκοόλ, έβαλαν μπροστά σκαπτικό μηχάνημα και τον παρέσυραν.

 

 Τι λέει η μητέρα του άτυχου νέου

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση αλλεπάλληλες εισαγγελικές παρεμβάσεις και η μητέρα δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

 «Ο φίλος του -σε εισαγωγικά- βρήκε το σκαπτικό με τα κλειδιά επάνω, ανέβηκε, το έβαλε μπρος και τον πάτησε, τον πάτησε. Τον πάτησε η ερπύστρια. Όταν άκουσε τις τσιρίδες από τον πόνο γιατί το πολτοποιούσε το πόδι τότε κατάλαβα ότι πάτησε το παιδί μου και σταμάτησε. Η κατάσταση του ποδιού είναι σοβαρή. Είναι πολτοποιημένο το πόδι του από το μηρό μέχρι τη γάμπα κάτω» είπε στην ΕΡΤ 3.

 

 Τι απαντούν οι υπεύθυνοι των έργων

 Για το περιστατικό συνελήφθη και ο υπεύθυνος των έργων, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει πώς οι νεαροί το έβαλαν μπροστά. «Δεν ήταν πάνω τα κλειδιά, τα είχαμε κρυμμένα σε ένα σημείο στο μηχάνημα» είπε.

 Η μητέρα του 23χρονου τονίζει ότι οι γονείς παρακαλούν να φυλάσσεται το ΑΠΘ, ώστε να μη γίνονται κορονοπάρτι στους χώρους του. Υποστήριξε ότι εάν υπήρχε φύλαξη το παιδί της δεν θα ήταν τώρα σοβαρά τραυματισμένο, με τον φόβο να του κόψουν το πόδι.

 

Πώς έγινε το ατύχημα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThessToday.gr, η μίνι μπουλντόζα βρισκόταν στο σημείο λόγω των έργων που βρίσκονταν σε εξέλιξη. Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα αγοριών περίπου 10 ατόμων, η οποία ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έβαλε μπρος το όχημα.

 Το περιστατικό συνέβη μπροστά από το τμήμα Νομικών και Οικονομικών Επιστημών. Τα μέλη της παρέας είχαν ανέβει επάνω στην μίνι μπουλντόζα, και καθώς ήταν σε λειτουργία, ένα νεαρός, περίπου 23 ετών, έπεσε από αυτήν. Οι φίλοι του χωρίς να το καταλάβουν, τον παρέσυραν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί έχοντας ένα τεράστιο κόψιμο από τον μηρό μέχρι την γάμπα του ποδιού.

 Όταν συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί, ακινητοποίησαν το όχημα, κατέβηκαν από αυτό και είδαν τον νεαρό φίλο τους αιμόφυρτο στο έδαφος. Οι ίδιοι, σε κατάσταση σοκ ούρλιαζαν, μέχρι που αποφάσισαν να καλέσουν ασθενοφόρο πανικόβλητοι.

 Στη συνέχεια, όχημα του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο ΑΠΘ, ώστε να παραλάβει τον τραυματία από την κεντρική πύλη. Ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

ΕΘΝΟΣ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0