Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Κωνσταντοπούλου για παραπομπή Παππά: "Αλέξη και στα δικά σου!"

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Κωνσταντοπούλου για παραπομπή Παππά: "Αλέξη και στα δικά σου!"

 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το φαρμακερό σχόλιο στον Τσίπρα για την παραπομπή Παππά - "Αλέξη και στα δικά σου"


Αιχμηρή η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την απόφαση της Βουλής να παραπέμψει τον Νίκο Παππά

 

Κωνσταντοπούλου - Τσίπρας INTIME

Με τους πρώην συντρόφους της στον ΣΥΡΙΖΑ "τα έβαλε" η πρόεδρος της "Πλεύσης Ελευθερίας" Ζωή Κωνσταντοπούλου. Λίγο μετά την παραπομπή του Νίκου Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο έκανε μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, βάζοντας στο στόχαστρό της τον Αλέξη Τσίπρα.

 "Αλέξη και στα δικά σου" έγραψε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, προσθέτοντας ως hashtag τις φράσεις "αριστεροί της φακής", "ειδικό δικαστήριο" και 'συνεταιράκια".

 

 Με 178 ψήφους η παραπομπή Παππά

Την αποδοχή με 178 ψήφους, της πρότασης της προανακριτικής επιτροπής, να ασκηθεί δίωξη κατά του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, για το αδίκημα της "παράβασης καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή" στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του 2016, αποφάσισε η ολομέλεια της Βουλής.

 Επί συνόλου 277 παρόντων βουλευτών, 178 βουλευτές ψήφισαν "ναι", 86 βουλευτές ψήφισαν "όχι", 12 βουλευτές (ΚΚΕ) δήλωσαν "παρών", ενώ βρέθηκε ένα "άκυρο" ψηφοδέλτιο.

 Σημειώνεται ότι οι κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής, που είχαν ταχθεί υπέρ της άσκησης δίωξης κατά του κ. Παππά, αριθμούν 180 βουλευτές (158 ΝΔ, 22 Κίνημα Αλλαγής), του ΣΥΡΙΖΑ 86 (ψήφισαν 85 καθώς ο κ. Παππάς δεν δικαιούτο να ψηφίσει), του ΚΚΕ 15, της Ελληνικής Λύσης 10 και του ΜέΡΑ 9.

 Είχαν αποχωρήσει από τη διαδικασία συζήτησης στην ολομέλεια, και δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία οι 10 βουλευτές της Ελληνικής Λύσης και οι 9 βουλευτές του ΜέΡΑ25. Με βάση σχετική πρόβλεψη του Κανονισμού της Βουλής δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς ως το πρόσωπο κατά του οποίου στράφηκε η πρόταση άσκησης δίωξης. Τέλος, απουσίασαν από την ψηφοφορία τρεις βουλευτές του ΚΚΕ.

 Μετά την παραπάνω απόφαση της Βουλής, το σώμα θα προχωρήσει στην κλήρωση των τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Ειδικού Δικαστηρίου, του Δικαστικού Συμβουλίου και της εισαγγελικής αρχής, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος και το νόμο περί ευθύνης Υπουργών.

TheToc.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0