Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Συναγερμός στην Ολλανδία: Θετικοί στη μετάλλαξη Όμικρον οι 13 από τους 61 ταξιδιώτες με κορωνοϊό από τη Νότια Αφρική

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Συναγερμός στην Ολλανδία: Θετικοί στη μετάλλαξη Όμικρον οι 13 από τους 61 ταξιδιώτες με κορωνοϊό από τη Νότια Αφρική

Οι Υγειονομικές Αρχές της Ολλανδίας ανακοίνωσαν ότι 13 από τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν μεταξύ των επιβατών που έφτασαν αεροπορικώς από τη Νότια Αφρική, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, φέρουν την παραλλαγή Όμικρον.

 

Οι 13 αυτοί ήταν μεταξύ των 61 επιβατών που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και επέβαιναν σε δύο πτήσεις με συνολικά περίπου 600 επιβάτες. Αυτοί που βγήκαν θετικοί βρίσκονται σε απομόνωση σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο.

 «Στην έρευνά μας για την αλληλούχιση του γονιδιώματος του ιού, η οποία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, βρήκαμε μέχρι στιγμής 13 κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον μεταξύ των επιβατών που βγήκαν θετικοί στο τεστ του κορονοϊού», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Ολλανδικό Ινστιτούτο Υγείας (RIVM).

 «Δεν είναι απίθανο να εμφανιστούν περισσότερα κρούσματα στην Ολλανδία», είπε σε συνέντευξη Τύπου στο Ρότερνταμ ο υπουργός Υγείας, Ούγκο ντε Γιονγκ. «Αυτή πιθανόν να είναι η κορυφή του παγόβουνου», σημείωσε.

Η έρευνα των Ολλανδών ξεκίνησε με την εξέταση όλων των επιβατών που έφθασαν με δύο πτήσεις από τη Νότια Αφρική στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, Σίπχολ, την Παρασκευή προτού η ολλανδική κυβέρνηση αναθεωρήσει τους κανόνες για τις πτήσεις από την Νότια Αφρική λόγω της εμφάνισης της νέας παραλλαγής.

iefimerida.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Μπάιντεν: Πώς βγήκε εκτός εκλογικής μάχης σε 48 ώρες

22 Ιουλίου 2024, 12:20
 – Όλο το παρασκήνιο     Η σιγουριά που έβγαζε το εκλογικό επιτελείο του Μπάιντεν την Παρασκευή, ...

Microsoft: Έπεσαν τα συστήματα της σε όλο τον κόσμο - Χάος στα αεροδρόμια

19 Ιουλίου 2024, 13:20
Εκτός λειτουργίας τα συστήματα σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος που φαίνεται να συνδέεται ...

Ευρωκοινοβούλιο: Επανεκλογή φον ντερ Λάιεν στην Κομισιόν με 401 ψήφους

18 Ιουλίου 2024, 17:28
Την στήριξαν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, οι Σοσιαλιστές και το μεγαλύτερο μέρος των Πρασίνων, ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0