Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Θεσσαλονίκη: Τελευταίο αντίο στην τραγική μάνα και στα δύο παιδιά της που «χάθηκαν» σε πυρκαγιά

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Θεσσαλονίκη: Τελευταίο αντίο στην τραγική μάνα και στα δύο παιδιά της που «χάθηκαν» σε πυρκαγιά

Σήμερα το απόγευμα η κηδεία στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης

 

 

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα το απόγευμα συντετριμμένοι φίλοι και συγγενείς στην 32χρονη Μαρία αλλά και στα δύο μικρά παιδιά της, τον Γιάννη και τη Λυδία οι οποίοι βρήκαν φρικτό θάνατο από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους χτες τα ξημερώματα στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης, από θερμάστρα πέλλετ. Η κηδεία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στη Νέα Μαγνησία.

Ο πατέρας των δύο παιδιών και σύζυγος της 32χρονης είναι επαγγελματίας οδηγός και την ώρα της πυρκαγιάς βρισκόταν σε δρομολόγιο με το φορτηγό.

Από τις φλόγες κατέρρευσε μέχρι και η οροφή του σπιτιού με αποτέλεσμα η μονοκατοικία να γίνει στάχτη. Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από τη σόμπα που χρησιμοποιούσε η οικογένεια για να ζεσταθεί, ενώ γρήγορα επεκτάθηκε σε όλο το σπίτι. Τα δύο παιδιά, ένα αγόρι ηλικίας 11 ετών και ένα κορίτσι ηλικίας 8 ετών εντοπίστηκαν νεκρά στο υπνοδωμάτιό τους, ενώ η 32χρονη μητέρα στην πόρτα του σπιτιού. Ενα νεαρό ζευγάρι γείτονες και φίλοι της οικογένειας προσπάθησαν να βοηθήσουν αλλά ήταν αργά. Οταν κατάφεραν να πλησιάσουν ήταν ήδη αργά. Η μητέρα και τα δύο παιδιά είχαν ήδη απανθρακωθεί από την πυρκαγιά. Το ζευγάρι που ήταν πολύ αγαπημένο, όπως λένε οι γείτονες είχε αγοράσει το σπίτι μόλις το περασμένο καλοκαίρι και είχαν στήσει εκεί το σπιτικό τους.

Από χτες φίλοι, συγγενείς και απλοί πολίτες αφήνουν λευκά λουλούδια, κουκλάκια και αναμμένα κεριά, έξω απο το σπίτι, στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο τα δυο αδέλφια και η μητέρα τους, στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης.

«Μαρία, Γιάννη και Λυδία, Καλό Παράδεισο», γράφουν και περιγράφουν με συγκίνηση τη θλίψη που έχει σκεπάσει την περιοχή. Περνούν απο μπροστά απ το καμμένο σπίτι, σκύβουν το κεφάλι και σφίγγουν τα χείλη τους. Είναι δύσκολο όπως λένε να συνειδητοποιήσουν πως το 12χρονο αγόρι, η 8χρονη αδελφή του και μητέρα τους, έχασαν τη ζωή τους, τόσο ξαφνικά και τόσο τραγικά.

Μακεδονία





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0