Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Άνοιγμα ανθρωπιστικών διαδρόμων σε πόλεις – κλειδιά για έξοδο αμάχων

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Άνοιγμα ανθρωπιστικών διαδρόμων σε πόλεις – κλειδιά για έξοδο αμάχων

(AP Photo/Efrem Lukatsky)


Δεκατρείς ημέρες από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία με τις ρωσικές πολεμικές επιχειρήσεις να έχουν επιβραδυνθεί σημαντικά για το άνοιγμα των ανθρωπιστικών διαδρόμων με σκοπό την απομάκρυνση των αμάχων, καθώς επετεύχθη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για 12ωρη κατάπαυση του πυρός από τις 09:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας) σε πόλεις κλειδιά. Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η αποχώρηση κατοίκων από τις πόλεις Σούμι και Ιρπίν, ενώ η Μόσχα επιβεβαίωσε ότι άνοιξε ανθρωπιστικούς διαδρόμους και σε Κίεβο, Τσερνίχιβ, Χάρκοβο και Μαριούπολη. Σε νέο του μήνυμα ο Ουκρανός πρόεδρος δηλώνει ότι παραμένει στο Κίεβο μαζί με την ομάδα του, επισημαίνοντας ότι θα επιμείνουν στις διαπραγματεύσεις μέχρι να επιτευχθεί η ειρήνη, με το Κρεμλίνο να θέτει τέσσερις όρους στην Ουκρανία για να σταματήσει τις εχθροπραξίες.

 

Στις 19:00 ώρα Ελλάδος, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα απευθυνθεί μέσω βιντεοκλήσης από το Κίεβο στους Βρετανούς βουλευτές, επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων Σερ Λιντσει Χοιλ.

Ουκρανή πρόσφυγας στο Πρώτο: Δεν ξέρω αν είναι σήμερα η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ξέρω ότι είναι η 12η ημέρα του πολέμου

«Δεν ξέρουμε ότι σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Εμείς ξέρουμε ότι σήμερα είναι η 12η ημέρα του πολέμου.Δεν θέλουμε γιορτή, θέλουμε ηρεμία», τόνισε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Πρωινές διαδρομές στο Πρώτο», με τη Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο, μια γυναίκα πρόσφυγας από την Ουκρανία, η Ξένια, μητέρα ενός 7χρονου κοριτσιού.


11:16

Το όριο των 2 εκατ. προσφύγων αναμένεται να ξεπεραστεί "σήμερα ή αύριο", δηλώνει ο επικεφαλής της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

Περίπου 1,2 εκατ. Ουκρανοί έχουν φτάσει στην Πολωνία, σύμφωνα με την πολωνική συνοριοφυλακή - 106 εκατ. ευρώ συγκεντρώθηκαν στην Ολλανδία

 

10:51

Η Ρωσία ανοίγει "ανθρωπιστικούς διαδρόμους" από το Κίεβο και άλλες 4 ουκρανικές πόλεις, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Η Ρωσία άνοιξε "ανθρωπιστικούς διαδρόμους" ώστε ο κόσμος να μπορεί να απομακρυνθεί από το Κίεβο και άλλες 4 ουκρανικές πόλεις, τις Τσερνίχιβ, Σούμι, Χάρκοβο και Μαριούπολη,

 Το υπουργείο Άμυνας προσέθεσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία έπαυσαν πυρ από τις 09:00 ώρα Ελλάδος, πρόσθεσε το Interfax.

"Συμφωνήθηκε η πρώτη οχηματοπομπή από το Σούμι να ξεκινήσει γύρω στις 10 πμ (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδος) από την πόλη Σούμι. Το κομβόι αυτό θα ακολουθήσει ο τοπικός πληθυσμός με δικά του αυτοκίνητα", σημείωσε η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης Ιρίνα Βερεστσούκ σε δηλώσεις της που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά δίκτυα.

Οι άμαχοι έχουν εγκλωβιστεί από τις συγκρούσεις που μαίνονται μετά την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στις 24 Φεβρουαρίου στην Ουκρανία.

 

10:37

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: 772 Ουκρανοί πρόσφυγες εισήλθαν το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα- Συνολικά 5.421 από την έναρξη του πολέμου

Συνεχίζονται οι αφίξεις Ουκρανών προσφύγων στη χώρα μας. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με βάση τα στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο (7/3/2022) στην Ελλάδα εισήλθαν 772 Ουκρανοί πρόσφυγες, από τους οποίους 259 ανήλικοι.

 

10:15

Το Λονδίνο θα στηρίξει την Πολωνία, αν αποφασίσει να στείλει μαχητικά στην Ουκρανία, λέει ο Βρετανός υπουργός Άμυνας

Ο βρετανός υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας δήλωσε σήμερα πως η Βρετανία θα υποστηρίξει την Πολωνία, αν η τελευταία αποφασίσει να παράσχει μαχητικά αεριωθούμενα στην Ουκρανία, όμως προειδοποίησε πως μια τέτοια ενέργεια μπορεί να έχει άμεσες συνέπειες για την Πολωνία.

«Η Πολωνία θα καταλάβει ότι οι επιλογές που κάνουν όχι μόνο θα βοηθήσουν άμεσα την Ουκρανία, κάτι που είναι καλό, αλλά μπορεί επίσης να τους φέρουν στην απ' ευθείας γραμμή πυρός χωρών όπως η Ρωσία ή η Λευκορωσία».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της Ρωσίας, ο Γουάλας υποστήριξε πως, ό,τι και να συμβεί στην Ουκρανία, ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι ξοφλημένος.

«Οτιδήποτε και να συμβεί... ο πρόεδρος Πούτιν είναι μια ξοφλημένη δύναμη στον κόσμο και είναι τελειωμένος, ο στρατός του είναι τελειωμένος και χρειάζεται να το αναγνωρίσει», δήλωσε ο Γουάλας στο Times Radio. «Η διεθνής κοινότητα έχει ενωθεί εναντίον του ... βρίσκεται σε μια θέση από την οποία θα προκαλέσει τεράστιες οικονομικές δυσχέρειες στο λαό του».

 

10:13

Κούρσα ρεκόρ για την τιμή του νικελίου, ξεπέρασε ακόμη και τα 100.000 δολάρια ανά τόνο

Η τιμή του νικελίου συνεχίζει σήμερα την τρελή πορεία της: σημείωσε νέο ρεκόρ και έσπασε – για λίγη ώρα – το φράγμα των 100.000 δολαρίων ανά τόνο στις διεθνείς αγορές εμπορευμάτων, καθώς οι επενδυτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η Ρωσία πολύ σύντομα να μην μπορεί να εξάγει την παραγωγή της.

Από το Κίεβο η απεσταλμένη της ΕΡΤ Ευτυχία Πενταράκη μαζί με τους Γιάννη Κολυγλιάτη και Τάσο Χρονόπουλο, μεταφέρουν την εικόνα που υπάρχει. Όπως αναφέρει από χθες το πρωί στις 7 (και από δω και πέρα κάθε πρωί) ακούγεται ο εθνικός ύμνος μόλις λήγει η απαγόρευση κυκλοφορίας ώστε να εμψυχωθούν οι πολίτες που βρίσκονται στην πόλη ακόμα. Η κατάσταση μέσα στο Κίεβο αλλά και στα προάστια της κάθε μέρα δυσκολεύει για τους κατοίκους.

Στην πόλη Ιρπίν οι άμαχοι ζουν δραματικές στιγμές, καθώς σφυροκοπείται αδιάκοπα και όλοι θέλουν να πάρουν ένα τρένο και να φύγουν, αφού τελικά όπως σημειώνει η ρεπόρτερ της ΕΡΤ είναι ο πιο ασφαλής τρόπος διαφυγής. Μάλιστα, σημείωσε ότι ποτέ δεν ίσχυσε η κατάπαυση πυρός από τους Ρώσους κατά τη χθεσινή μέρα. Προσέθεσε ότι λίγοι είναι αυτοί που έχουν μείνει στο Κίεβο, οι οποίοι μόλις λήξει η απαγόρευση κυκλοφορίας βγαίνουν για να πανε στο φαρμακείο ή να ψωνίσουν κάποια είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία είναι σε μεγάλη έλλειψη, ενώ ανέφερε ότι μέχρι στιγμής υπάρχει νερό και ηλεκτρικό. Την ίδια ώρα, οι πολίτες του Κιέβου είναι έτοιμοι και περιμένουν τον ρωσικό στρατό να μπει στην πόλη. Οι ετοιμασίες τους είναι τεράστιες, παντού υπάρχουν χαρακώματα, οπλισμένοι άνδρες και άρματα αλλά και οι πολίτες με όποιο εξοπλισμό διαθέτουν περιμένουν τα ρωσικά στρατεύματα. Όλοι βέβαια ευελπιστούν να βρεθεί κάποια διπλωματική λύση και να τελειώσει άμεσα ο πόλεμος.

 

Μάχες και βομβαρδισμοί – Θύματα, ανάμεσά τους και παιδιά στη Σούμι

Σφοδρές μάχες διεξάγονται στο Μικολάιβ, και υπάρχουν πληροφορίες για πολλούς νεκρούς. Το Κίεβο υποστήριξε ότι ανακατέλαβε την πόλη Τσουχουίφ, κοντά στο Χάρκοβο και το αεροδρόμιο του Μικολάιβ. Τουλάχιστον 13 άμαχοι σκοτώθηκαν μετά από ρωσικό βομβαρδισμό σε εργοστάσιο παραγωγής άρτου στην Μακάριβ στη βόρεια Ουκρανία. Νεκρός έπεσε ο δήμαρχος του Χοστόμελ, πόλης βόρεια του Κιέβου.

Εξάλλου, όπως ανακοίνωσαν τοπικές αρχές στη Σούμι, στη βορειοανατολική Ουκρανία, πάνω από δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ρωσικές αεροπορικές επιδρομές οι οποίες έπληξαν και πολυκατοικίες, ακόμα και στο κέντρο της πόλης. Ανάμεσα στους δέκα ανθρώπους που σκοτώθηκαν, ήταν και παιδιά. Σκοτώθηκαν επίσης τέσσερις Ουκρανοί στρατιωτικοί. Οι πληροφορίες που έδωσαν οι τοπικός αξιωματούχοι είναι αδύνατον να επιβεβαιωθούν με ανεξάρτητο τρόπο.

Στο μεταξύ, ο Ουκρανός υπουργός Υποδομών Ολεξάντρ Κουμπράκοφ υπολόγισε ότι οι ζημίες που έχουν προκαλέσει οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις αφότου προχώρησαν στην εισβολή ξεπέρασαν την Κυριακή τα 10 δισ. δολάρια. Εξήγησε πως αναφέρεται κυρίως στις καταστροφές που έχουν υποστεί υποδομές όπως γέφυρες, αεροδρόμια, το σιδηροδρομικό δίκτυο κ.λπ., σύμφωνα με το σημερινό φύλο της εφημερίδας Ουκράινσκα Πράβντα. Πρόσθεσε πως οι κατεστραμμένες υποδομές μπορούν να αποκατασταθούν σε δύο χρόνια και ότι η χώρα λογαριάζει στην διεθνή βοήθεια για την ανοικοδόμησή της.


Πλήγμα σε ακόμα μια πυρηνική εγκατάσταση αναφέρουν οι ουκρανικές αρχές – Δεν υπήρξαν διαρροές

Οι ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν επίσης δύο αποθήκες πετρελαίου στο Ζίτομιρ, ενώ όπως ανακοίνωσε ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας, ενημερώθηκε από τις ουκρανικές αρχές, ότι οβίδες του πυροβολικού προκάλεσαν ζημιές σε εγκατάσταση πυρηνικής έρευνας στη Χαρκίβ, χωρίς «ραδιολογικές συνέπειες».

Κατά τις ίδιες πηγές, επλήγη τμήμα του Ινστιτούτου Φυσικής και Τεχνολογίας της Χαρκίβ, που παράγει ραδιολογικό υλικό για ιατρική και βιομηχανική χρήση.

Πάντως «το απόθεμα ραδιενεργών υλικών στην εγκατάσταση είναι πολύ χαμηλό», πρόσθεσε ο ΔΟΑΕ, που διαβεβαίωσε ότι «οι ζημιές (…) που αναφέρθηκαν δεν είχαν καμία ραδιολογική συνέπεια».

Τις τελευταίες ημέρες η Χαρκίβ υφίσταται συνεχείς βομβαρδισμούς, από το πυροβολικό και με πυραύλους, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις αυξάνουν την πίεση στην Ουκρανία προκειμένου να συνθηκολογήσει.

Ο ρωσικός στρατός κατέχει από την Παρασκευή το πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίζια (νοτιοανατολικά), όπου πλήγματα του ρωσικού πυροβολικού, σύμφωνα με τους Ουκρανούς, προκάλεσαν πυρκαγιά. Η Μόσχα διαψεύδει την ουκρανική εκδοχή των γεγονότων και λέει πως δεν προκάλεσαν οι δυνάμεις της τη φωτιά. Μόνο δύο από τους έξι αντιδραστήρες του εργοστασίου, του μεγαλύτερου της Ουκρανίας και της Ευρώπης, βρίσκονται σε λειτουργία.

Ο γενικός διευθυντής του ΔΟΑΕ δήλωσε την Παρασκευή πως είναι διατεθειμένος να πάει στο Τσερνόμπιλ, όπου έγινε ένα από τα χειρότερα πυρηνικά δυστυχήματα στην ιστορία το 1986. Ο χώρος του κατεστραμμένου πυρηνικού εργοστασίου καταλήφθηκε από τους ρώσους στρατιωτικούς την πρώτη ημέρα της εισβολής, την 24η Φεβρουαρίου.

 

Οχυρώνεται η Οδησσός – 450.000 στη Μαριούπολη χωρίς ρεύμα, νερό και φάρμακα

Τουλάχιστον 1,7 εκατ. Ουκρανοί πρόσφυγες έχουν εγκαταλείψει τη χώρα από τη στιγμή που άρχισε η εισβολή, ανακοίνωσε ο ΟΗΕ, υπογραμμίζοντας ότι «άμαχοι σε μέρη όπως η Μαριούπολη, το Χάρκοβο, η Μελιτόπολη και αλλού χρειάζονται απεγνωσμένα βοήθεια και ειδικά ιατρικές προμήθειες».

 

 (AP /Visar Kryeziu)


Νέο μήνυμα Ζελένσκι

 Τα ξημερώματα της Τρίτης (8/3) ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε νέο μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του κατηγόρησε τις ρωσικές δυνάμεις ότι εμπόδισαν την απομάκρυνση των αμάχων.

 «Συμφωνήσαμε για τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους. Λειτούργησαν; Λειτούργησαν τα ρωσικά άρματα μάχης, τα Γκραντ (σ.σ. ρωσικά συστήματα εκτόξευσης ρουκετών), οι νάρκες», κατήγγειλε ο κ. Ζελένσκι στο μήνυμά του το οποίο μεταφορτώθηκε στον λογαριασμό της ουκρανικής προεδρίας στην πλατφόρμα Telegram και κατηγόρησε ακόμη τις ρωσικές δυνάμεις ότι «ναρκοθέτησαν τον δρόμο που είχε συμφωνηθεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταφερθούν τρόφιμα και φάρμακα» στην πολιορκημένη Μαριούπολη, στη νότια Ουκρανία, και ότι «κατέστρεψαν λεωφορεία» που θα απομάκρυναν άμαχους από τις εμπόλεμες ζώνες.

Πρόσαψε στη Ρωσία «κυνισμό», ερίζοντας ότι άνοιξε «έναν πολύ μικρό διάδρομο προς τα κατεχόμενα εδάφη για μερικές δεκάδες ανθρώπους», για λόγους «προπαγάνδας», για να τους δείξουν «οι κάμερες».

Σημείωσε πάντως ότι θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα. «Είμαστε ρεαλιστές. Γι’ αυτό θα μιλήσουμε. Θα επιμείνουμε στις διαπραγματεύσεις ώσπου να βρούμε τρόπο να πούμε στον λαό μας: έτσι φθάσαμε στην ειρήνη».

Η Μόσχα ανακοίνωσε χθες το πρωί κατάπαυση του πυρός σε διάφορες τοποθεσίες και το άνοιγμα διαδρόμων για να μπορέσουν να φύγουν άμαχοι από ουκρανικές πόλεις υπό πολιορκία, καθώς η ανθρωπιστική κρίση χειροτερεύει κάθε μέρα που περνάει και τα τρόφιμα πλέον λιγοστεύουν.

Όμως το Κίεβο αρνήθηκε να απομακρύνει αμάχους προς τη Ρωσία, όπου οδηγούσαν τέσσερις από τους έξι διαδρόμους που πρότεινε η Μόσχα, ή προς τη Λευκορωσία. Έπειτα από νέες διαπραγματεύσεις, η Ρωσία ανακοίνωσε πως σήμερα θα τεθεί σε ισχύ νέα κατάπαυση του πυρός τοπικά από τις 09:00 για να φύγουν οι άμαχοι. Τα δρομολόγια που θα ακολουθηθούν μένουν να εγκριθούν από την ουκρανική πλευρά, πρόσθεσε.

Ο κ. Ζελένσκι διαβεβαίωσε στο βίντεο πως δεν θα φύγει από την πρωτεύουσα, παρότι ο κλοιός των ρωσικών δυνάμεων σφίγγει και διεξάγονται μάχες. «Μένω εδώ, μένω στο Κίεβο», «δεν φοβάμαι», είπε. «Είναι η δωδέκατη νύχτα του αγώνα μας (…). Είμαστε όλοι εδώ, όλοι δουλεύουν. Είμαι στο Κίεβο, η ομάδα μου είναι μαζί μου», επέμεινε. Κάθε μέρα που η Ουκρανία πολεμά δημιουργεί «καλύτερες συνθήκες», υποστήριξε ακόμη.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες του Ουκρανού προέδρου, ανακλήθηκαν στην Ουκρανία για να πάρουν μέρος στον πόλεμο όλοι οι Ουκρανοί στρατιωτικοί που είχαν αναπτυχθεί σε αποστολές στο εξωτερικό (Κόσοβο, ΛΔ Κονγκό, Ακτή Ελεφαντοστού, κατά ουκρανικά ΜΜΕ).

Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, η Ρωσία ανέπτυξε στην Ουκρανία σχεδόν όλα τα στρατεύματα που συγκέντρωνε τους τελευταίους μήνες στα σύνορα,  δηλαδή πάνω από 150.000 στρατιωτικούς, κατά τους υπολογισμούς της Ουάσινγκτον. Όπως ανακοινώθηκε οι ΗΠΑ θα στείλουν άλλους 500 στρατιωτικούς στην Ευρώπη για να ενισχύσουν την ασφάλεια των συμμάχων στο NATO.

 

Διπλωματικές διεργασίες

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι η Ουκρανία θέλει απευθείας συνομιλίες Πούτιν- Ζελένσκι.

Την Πέμπτη, θα συναντηθούν στην Αττάλεια της Τουρκίας, για πρώτη φορά, οι υπουργοί Εξωτερικών Ρωσίας και Ουκρανίας, παρουσία του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Μάλιστα ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας, Ντμίτρο Κουλέμπα, επιβεβαίωσε το βράδυ της Δευτέρας (7/3) ότι σχεδιάζει να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, μεθαύριο Πέμπτη στην Τουρκία.

«Αυτή τη στιγμή σχεδιάζεται (συνάντηση) τη 10η (Μαρτίου). Για να δούμε — εάν πάει αεροπορικώς στην Αττάλεια, θα πάω κι εγώ. Ας καθίσουμε κάτω να συζητήσουμε», ανέφερε ο κ. Κουλέμπα σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του.

Νωρίτερα χθες, ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ανακοίνωσε ότι οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο εμπόλεμων χωρών αναμένεται να έχουν συνάντηση για συνομιλίες στην Αττάλεια τη 10η Μαρτίου. Οι συνομιλίες αυτές πιθανόν θα είναι τριμερείς, σκοπεύει να συμμετέχει και ο ίδιος ο κ. Τσαβούσογλου, όπως διευκρίνισε ο ίδιος.

Αν ο Σεργκέι Λαβρόφ είναι διατεθειμένος να κάνει σοβαρή συζήτηση, μπορεί να γίνει διαπραγμάτευση «διπλωμάτη προς διπλωμάτη», αλλά εάν «αρχίσει να αναμασάει την παράλογη προπαγάνδα που σερβίρει τελευταία, θα ακούσει αυτό που του αξίζει, την αλήθεια», ανέφερε ακόμη ο Ντμίτρο Κουλέμπα.

Ο επικεφαλής της ουκρανικής διπλωματίας επανέλαβε εξάλλου πως το Κίεβο θέλει να γίνουν απευθείας διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους προέδρους Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Βλαντίμιρ Πούτιν.

Στο μεταξύ σχέδιο για απεξάρτηση έως και κατά 80% από τις εισαγωγές φυσικού αερίου της Ρωσίας αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα η Κομισιόν, σύμφωνα με πηγές από τους ευρωπαϊκούς κύκλους που επικαλείται το Bloomberg.

Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη είχαν χθες Μπάιντεν, Μακρόν, Σολτς και Τζόνσον για το θέμα των κυρώσεων στη Ρωσία και τις σοβαρές επιπτώσεις που έχουν για τη Δύση σε ό,τι αφορά το ενεργειακό.

ertnews.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ιράν: Αγνοείται η τύχη της 25χρονης Τουρκάλας που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά

15 Νοεμβρίου 2024, 19:58
- Συνελήφθη επειδή δεν φορούσε χιτζάμπ   Φωτό: Pixabay.com Βίντεο δείχνει έναν άνδρα ντυμένο με στρατιωτική στολή ...

Χτύπησαν ξανά οι καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων, για πρώτη φορά από την πυρκαγιά του 2019

08 Νοεμβρίου 2024, 14:41
Λίγο πριν τις 10:30 το πρωί, οι καμπάνες χτύπησαν μία προς μία, προκαλώντας συγκίνηση ...

Τραμπ: Πώς θα πορευτεί στην εξωτερική πολιτική

08 Νοεμβρίου 2024, 00:06
– Οι 10+1 βασικές αρχές Υπάρχουν προβλέψιμες τάσεις πίσω από τον φαινομενικώς «απρόβλεπτο» Ρεπουμπλικανό ηγέτη; 5' ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0