Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Θεσσαλονίκη: Τον πυροβόλησαν 6 φορές εν ψυχρώ

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Θεσσαλονίκη: Τον πυροβόλησαν 6 φορές εν ψυχρώ

 Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Νεάπολη: Τον πυροβόλησαν έξι φορές εν ψυχρώ


- Κατάφερε να περπατήσει μέχρι το βενζινάδικο

- «Έφτυνε αίμα», λέει ο υπάλληλος

- Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

 

Ένα ακόμη περιστατικό με πυροβολισμούς έλαβε χώρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Νεάπολης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, νεαρός άνδρας (πιθανότατα αλλοδαπός), που τραυματίστηκε, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από ομάδα αγνώστων καταμεσής του δρόμου.

Το νέο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Υποσμηναγού Χατζούδη και Ελλησπόντου, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Έχοντας δεχθεί τα πυρά, το θύμα κατάφερε να περπατήσει μέχρι το βενζινάδικο που βρίσκεται ένα οικοδομικό τετράγωνο πιο μακριά από το σημείο της επίθεσης, όπου εντοπίστηκε από υπάλληλο, ο οποίος και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Υπάλληλος του βενζινάδικου είπε πως όταν έφτασε το θύμα στην επιχείρηση έφτυνε αίμα. Το θύμα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Κατά πληροφορίες, ο 25χρονος άνδρας δέχτηκε τουλάχιστον πέντε με έξι πυροβολισμούς με πυροβόλο όπλο από έναν άνδρα, ενώ παρόντες στο αιματηρό περιστατικό ήταν κι άλλοι. Το μυστήριο της υπόθεσης με την επίθεση στον νεαρό άνδρα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης είναι πως όταν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών πήγαν στο σημείο, δεν βρήκαν κάλυκες αλλά μόνο μια βολίδα!

Το θύμα φέρει τραύματα στον θώρακα και στην πίσω θωρακική περιοχή.

«Τρία άτομα μάλωναν μεταξύ τους και ένας από αυτούς τράβηξε όπλο και πυροβόλησε 5-6 φορές. Στη συνέχεια είδα τον έναν να προχωρά με τα πόδια και να εξαφανίζεται», δήλωσε στο nwsit.egr κάτοικος της περιοχής.

 

Έξι οι δράστες της επίθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες ασφαλείας από παρακείμενα καταστήματα έδειξαν ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν έξι. Αρχικά του επιτέθηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα άνοιξε πυρ. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα, τα οποία κινήθηκαν εναντίον του.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια του επεισοδίου, ενώ οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής για τη διαλεύκανσή του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης έδωσε εντολή για προσαγωγή ατόμων που κρίνονται ύποπτα. Κατόπιν τούτου προσήχθησαν έξι άτομα. Στη συνέχεια οριοθετήθηκαν με απαγορευτικές κορδέλες τα σημεία όπου υπήρχαν ίχνη αίματος.

Μακεδονία





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0