Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Κούγιας κατά εισαγγελέα στη δίκη Κορκονέα - Σαραλιώτη

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Κούγιας κατά εισαγγελέα στη δίκη Κορκονέα - Σαραλιώτη

Με επίθεση κατά του εισαγγελέα επιχείρησε ο Αλέξης Κούγιας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μετά την επιβαρυντική για τον Επ. Κορκονέα απολογία του Βασίλη Σαραλιώτη.

Την Παρασκευή, τρίτη ημέρα της απολογίας Σαραλιώτη, ενόσω η συνήγορος πολιτικής αγωγής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ξεκίνησε να υποβάλει τις ερωτήσεις της, ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε κατά του εισαγγελέα, Χαρ. Λακαφώση, επειδή, κατά την άποψή του, δεν μεταχειρίστηκε σωστά τον κατηγορούμενο. «Κύριε εισαγγελέα, ρωτούσατε μόνο επιβαρυντικά σε βάρος του πελάτη μου», δήλωσε ο συνήγορος του Επ. Κορκονέα. «Είστε ο μόνος που έχει τολμήσει να προσβάλει έτσι τον εισαγγελέα της έδρας», απάντησε ο κ. Λακαφώσης. «Δεν έχουμε κανένα παράπονο από το Δικαστήριο, όποια κι αν είναι η απόφαση. Κάποιοι όμως εκμεταλλεύονται την άγνοια νομικών όρων και λέξεων των κατηγορουμένων, μετατρέποντάς τους σε μάρτυρες. Για να γοητεύονται, παγιδεύουν τους κατηγορουμένους», επέμεινε ο δικηγόρος, ο οποίος δεν παρίστατο κατά την εξέταση του Σαραλιώτη από τον εισαγγελέα.

Φορτισμένη ήταν και η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια διακοπής της διαδικασίας, όταν η μητέρα του Βασίλη Σαραλιώτη πλησίασε δημοσιογράφο της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» και δήλωσε ότι: «Ο Βασίλης δεν θα πληρώσει για τα λάθη άλλων. Λέει την αλήθεια. Εγώ από την πρώτη στιγμή ήθελα να πάω να δω την οικογένεια του παιδιού, αλλά δεν με άφηναν. Δεν ήξερα και πώς θα αντιδράσουν, γιατί μπαίνω στη θέση τους...»

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Β. Σαραλιώτης συνέχισε να δίνει στερεότυπες απαντήσεις, όπως παρατήρησε άλλωστε και η πρόεδρος του Δικαστηρίου, Αντζελίτα Παπαβασιλείου. Όταν ο συνήγορος υπεράσπισής του διαμαρτυρήθηκε, λέγοντας ότι ο κατηγορούμενος «ερωτάται για πράγματα που έχουν ήδη απαντηθεί», η πρόεδρος απάντησε αποστομωτικά ότι: «Η αλήθεια έχει μια όψη. Αρα όσες φορές κι αν ερωτηθεί, δεν κινδυνεύει να απαντήσει διαφορετικά».

Η δίκη πρόκειται να συνεχιστεί στις 27 Ιουλίου, με την αγόρευση του εισαγγελέα.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

TVXS

 





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν

01 Αυγούστου 2024, 14:25
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοινώθηκε από τον Παύλο Μαρινάκη ως νέος Επίτροπος της Ελλάδος στην ...

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0