Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Χρέη νοσοκομείων: Η ώρα της κρίσεως! - του Τάσου Τέλλογλου

Αρχική | Απόψεις | Χρέη νοσοκομείων: Η ώρα της κρίσεως! - του Τάσου Τέλλογλου

Πριν νομιμοποιήσετε τα χρέη των νοσοκομείων, κύριοι βουλευτές, είναι καλό ίσως να θυμηθείτε οτι την ώρα που δίνετε την ψήφο σας για να βγάλετε την κυβέρνηση απο τη δύσκολη θέση, εξακολουθούν να γίνονται διαπραγματεύσεις διοικήσεων νοσοκομείων με προμηθευτές και ακόμα παίζεται το "παιχνίδι με τις τιμές" στις πλάτες μας. 

Διοικητικό στέλεχος νοσοκομείου μου τηλεφώνησε απο την Κρήτη για να μου εξηγήσει οτι σε διαπραγμάτευση για τα υλικά σπονδυλοδεσίας οι ίδιοι οι εκπρόσωποι του νοσοκομείου ζήτησαν να αυξηθεί η τιμή κατά 50%, πάνω απο τα όρια που ορίζει το ΙΚΑ και η σχετική εγκύκλιος του υπουργείου "για να μπούν και αλλες εταιρείες μέσα". Και γιατί να μην εμπαιναν με διεύρυνση των εκπτώσεων "πρός τα κάτω " και αλλες εταιρείες "μέσα"; Διότι φυσικά αυτό δεν βολεύει τους γιατρούς που "πίσω απο τις πόρτες " καθορίζουν τους κανόνες αυτού του παιγχνιδιού, μαζί με τις διοικήσεις των νοσοκομείων που πρόσφατα διόρισε η πολιτική ηγεσία.

Κάθε δυό τρείς μήνες καλό είναι η κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Υγείας - ο κ.  Πολύζος - να ζητούν τα στοιχεία αυτών των διαγωνισμών και να ανακοινώνουν δημόσια και στον Τύπο, ποιές διοικήσεις νοσοκομείων αγόρασαν "ακριβότερα" απο το ΙΚΑ. Τη δε δεύτερη η τρίτη φορά παρόμοιας πρακτικής να στέλνεται η διοίκηση σπίτι της και να μην πληρώνονται τα τιμολόγια αυτά - τιμολόγια που νομιμοποιούνται με την ψήφο των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας!

protagon.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Παύλος Πολάκης: Γκαζόζα - Του Μιχάλη Τσιντσίνη

19 Ιουλίου 2024, 14:42
2' 4" χρόνος ανάγνωσης   Γελούσε λίγο με τον εαυτό του. Εκφέροντας εκείνη τη φράση, που ...

Οι κουκούλες και οι σακούλες - Της Ιωάννας Μάνδρου

17 Ιουλίου 2024, 15:04
1' 54" χρόνος ανάγνωσης   Φωτό: Βικιπαίδεια Πριν από λίγες ημέρες, επανήλθε μετ’ επιτάσεως το αίτημα πολλών ...

Παλεύοντας με τη Λερναία Υδρα - Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

11 Ιουλίου 2024, 23:15
1' 54" χρόνος ανάγνωσης   Τον Μάιο, μας απασχόλησε η προϊσταμένη στην εφορία της Χαλκίδας. Hταν ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0