Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Δεν σε αναγνώρισα!!

Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Χιούμορ | Δεν σε αναγνώρισα!!



Μία  γυναίκα 55 ετών παθαίνει καρδιακή προσβολή, και τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για να την εγχειρίσουν με by-pass. Κατά τη διάρκεια της εγχείρησης έχει μία κοντά στο θάνατο εμπειρία. Βλέποντας το Θεό ρώτησε: “ Ήλθε η ώρα μου ;”  Εκείνος την κοιτάζει και της λέει: "Όχι, έχεις ακόμη 36 χρόνια, 2 μήνες, και 8 ημέρες για να ζήσεις..."
Όταν η γυναίκα ξύπνησε μετά την εγχείρηση, ο γιατρός της είπε: Η εγχείρηση στην καρδιά σου ήταν επιτυχής, η υγεία σου αποκαταστάθηκε και τώρα σε κάνα δύο- τρείς μέρες θα βγεις από το νοσοκομείο.  Ενθουσιασμένη από τα χαρμόσυνα νέα ότι είναι πλέον καλά στην υγεία της και από τη βεβαίωση του Θεού ότι θα πεθάνει σε βαθύ γήρας, αποφασίζει να παραμείνει στο νοσοκομείο κάτι παραπάνω μέρες για να ανανεωθεί πλήρως!
Έτσι, κλείνει αμέσως ραντεβού σε γνωστό πλαστικό χειρουργό, για ένα λίφτινγκ, λιποαναρρόφηση, εμφυτεύματα στήθους, και ένα περιμάζεμα της κοιλιάς. Φτιάχνει μύτη, χείλη, μάτια, πηγούνι, μάγουλα, μέτωπο. Κάλεσε και ένα κομμωτή για χτένισμα και βάψιμο μαλλιών. Χαρούμενη, μετά τις επεμβάσεις και με έναν αέρα ανανέωσης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, και βγαίνει πραγματικά μια άλλη γυναίκα, υγιής, νεανική, όμορφη.  Με το που διασχίζει το δρόμο για το σπίτι της, την χτυπάει ένα ασθενοφόρο και την σκοτώνει.
Φθάνοντας μπροστά στο Θεό αυτή απαίτησε: “Νόμιζα ότι είχες πει ότι έχω ακόμη ζωή για 36 χρόνια, και κάτι ψιλά, γιατί δεν με τράβηξες έξω από την πορεία του ασθενοφόρου;”
Ο Θεός απάντησε:  “Δεν σε αναγνώρισα.”

Διασκευή και μεταφορά,
Παύλος Καρκανίδας





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Γέλιο: Αφιερώνεται στους συνωμοσιολόγους!

03 Αυγούστου 2020, 18:01
Δεν γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει, αλλά το βρίσκουμε ευφυέστατο και ταιριάζει γάντι στους συνήθεις ...

Το γέλιο κάνει καλό! - Σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου

29 Ιουλίου 2020, 23:28
  Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου από την Καθημερινή της 29ης Ιουλίου 2020.   Γιατί το γέλιο μακραίνει ...

Επιτρέπεται η βόλτα κατοικίδιου! Και λίγο γέλιο δεν βλάπτει!

22 Μαρτίου 2020, 21:13
                          ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0