Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Το μεγάλο "συγγνώμη" της Cercle Brugge στην Ανόρθωση

Αρχική | Κύπρος | Το μεγάλο "συγγνώμη" της Cercle Brugge στην Ανόρθωση

Με αφορμή την εκδρομή που θα διοργάνωνε η Cercle Brugge στα κατεχόμενα την ερχόμενη εβδομάδα, η Ανόρθωση Αμμοχώστου προχώρησε στις απαιτούμενες ενέργειες τόσο με την Βελγική ομάδα, όσο και με την Πρεσβεία της Κύπρου στο Βέλγιο μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών, ώστε να ακυρωθεί η συγκεκριμένη εκδρομή.

Μετά, λοιπόν, από τις ενέργειες που έκανε το Σωματείο της Ανόρθωσης, η Cercle Brugge ακύρωσε την εν λόγω εκδρομή και με σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, απολογείται «προς τους διευθυντές και υποστηρικτές της Ανόρθωσης Αμμοχώστου» και τονίζει πως δεν είχε πρόθεση να «αγγίξει» αυτό το  ευαίσθητο θέμα της Κύπρου. Επίσης, στο τέλος η ανακοίνωση της Cercle Brugge αναφέρει πως ανυπομονεί για την μεταξύ μας αναμέτρηση.

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους διοικούντες της Cercle Brugge για την ενέργεια αυτή και την ματαίωση της εκδρομής, αλλά και για την κατανόησή τους γι’ αυτό το λεπτό θέμα που δεν αφορά μόνο την Ανόρθωση, αλλά και όλη την Κύπρο.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες προς το Υπουργείο Εξωτερικών για την άμεση επέμβαση τους προς επίλυση του θέματος.

Τέλος, η Ανόρθωση έχει διευθετήσει, ώστε η αποστολή και οι υποστηρικτές της Βελγικής ομάδας, να επισκεφθούν το πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια, ώστε να ενημερωθούν κατάλληλα για την κατοχή.

Η σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Cercle Brugge έχει ως εξής:

SORRY

«After careful deliberation, Cercle Brugge has decided to cancel the visit of the occupied part of Cyprus. Cercle Brugge also wants to sincerely appolagize to the directors and supporters of ANORTHOSIS FAMAGUSTA for, totally unwillingly, having mentioned this sensitive subject. We never had the intention to hurt or shock anyone!
We are looking forward to the two sportive games we will be playing against each other».

«Cercle Brugge ziet na overleg af van een bezoek aan het bezet gedeelte van Cyprus. Cercle Brugge wenst zich bij deze ook oprecht te verontschuldigen bij het bestuur en de supporters van ANORTHOSIS FAMAGUSTA indien wij, volkomen onbewust, een gevoelig onderwerp hebben aangeraakt. Dit was nooit de bedoeling!
Wij kijken uit naar de sportieve ontmoeting tussen beide clubs, deze en volgende week».

28/7/2010

Sigmalive Αθλητικά


Αποστολή: Πάνος Ιωαννίδης (Κύπρος)


 





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Προκλητικός Ερντογάν από τα Κατεχόμενα: «Δεν είναι δυνατή η ομοσπονδιακή λύση στην Κύπρο»

20 Ιουλίου 2024, 12:44
Στα Κατεχόμενα προσγειώθηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος απηύθυνε εμπρηστική ...

Κύπρος: Υφυπουργός Πολιτισμού ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

27 Φεβρουαρίου 2023, 17:46
 - Τι αναφέρουν κυπριακά ΜΜΕ   Έκπληξη στον σχηματισμό υπουργικού συμβουλίου στην Κύπρο, καθώς ο Μιχάλης ...

Κύπρος: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης νέος πρόεδρος

12 Φεβρουαρίου 2023, 22:52
 Επίσημα Πρόεδρος ο Χριστοδουλίδης: Ενωμένοι να κάνουμε πράξη όσα υποσχεθήκαμε   Εμφανώς συγκινημένος ανέλαβε και επίσημα ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0