Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ανοιξε ο δρόμος για τις προσλήψεις στην ΕΡΤ

Αρχική | Ειδήσεις | Θέσεις εργασίας - Προσλήψεις | Ανοιξε ο δρόμος για τις προσλήψεις στην ΕΡΤ

(Σ.σ.: Με πόσο χρυσάφι έχουμε πληρώσει πια αυτή την ΕΡΤ και για πόσο ακόμα;)


Πριν από δύο μέρες εγκρίθηκε από το υπουργείο Οικονομικών η απόφαση για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για την ΕΡΤ. Οι 700 συμβάσεις θα είναι ορισμένου χρόνου και διάφορων ειδικοτήτων με σκοπό κυρίως να στελεχωθούν οι εκπομπές για το πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης της σεζόν.

Ο λόγος τώρα είναι στη διοίκηση της ΕΡΤ που πρέπει να εκδώσει ανακοίνωση ώστε οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.
Με ανακοίνωσή της μάλιστα η ΠΟΣΠΕΡΤ «πιέζει» τη διοίκηση της ΕΡΤ να προβεί άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες για να εξομαλυνθεί –όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- η λειτουργία στην κρατική τηλεόραση.
Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει:
«Με την απόφαση 2/58755/0020/20-09-2010 του Υπουργείου Οικονομικών - Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής εγκρίθηκε η πρόσληψη 700 (επτακοσίων) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων στην ΕΡΤ Α.Ε. με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση υπηρεσιακών αναγκών και η δαπάνη μισθοδοσίας τους θα βαρύνει την ΕΡΤ Α.Ε.
Μετά την παραπάνω απόφαση περιμένουμε άμεσα την διοίκηση της ΕΡΤ να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε το συντομότερο δυνατό να στελεχωθούν οι υπηρεσίες και να εξομαλυνθεί η λειτουργία της ΕΡΤ.»





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Υπεγράφη η προκήρυξη για 704 θέσεις ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. σε νοσοκομεία

02 Μαρτίου 2024, 19:48
Εντός των επόμενων ημερών θα προκηρυχθούν περίπου 100 θέσεις ειδικευμένων ιατρών Φωτό: Pixabay.com Yπεγράφη χθες, Τρίτη ...

ΟΑΣΘ: Προσλήψεις 150 οδηγών - Από σήμερα οι αιτήσεις

27 Νοεμβρίου 2023, 15:13
Από σήμερα Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, έως και την Πέμπτη 7/12 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι ...

ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του μεγάλου γραπτού διαγωνισμού

24 Μαϊου 2023, 18:19
- Τέλος στην αγωνία 77.000 υποψηφίων   Το ποσοστό των επιτυχόντων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ανήλθε ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0