Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Αντεπίθεση Πάγκαλου: Αδαείς - Άσχετοι - Υστερόβουλοι όσοι με σχολίασαν - Δείτε όλη την επιστολή

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Αντεπίθεση Πάγκαλου: Αδαείς - Άσχετοι - Υστερόβουλοι όσοι με σχολίασαν - Δείτε όλη την επιστολή

“Υστερόβουλοι, άσχετοι και αδαείς”,χαρακτηρίζονται από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο,όσοι “έσπευσαν να σχολιάσουν “ τις δηλώσεις του περί αντιπαραγωγικών στρατιωτικών.Στην επιστολή του προς τον επίτιμο Α/ΓΕΝ Νίκο Παππά,δεν διευκρινίζει αν ανάμεσα σ΄ αυτούς συμπεριλαμβάνει και τον υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο,ο οποίος είχε εμμέσως απαντήσει στον Θ.Πάγκαλο.

Ο κ.Πάγκαλος στην επιστολή του προς το Ν.Παππά εξηγεί ότι “δεν χρησιμοποίησα τη λέξη αντιπαραγωγικοί ,που σημαίνει κάτι διαφορετικό από την έκφραση μη παραγωγικός”. Και συνεχίζει:
“Στοιχειώδης κανόνας της οικονομικής επιστήμης είναι ότι παραγωγικοί είναι όσοι ασχολούνται με την αγροτική παραγωγή και τη μεταποίηση. Οι υπόλοιποι συμμετέχουν στη διανομή του προϊόντος.Δεν είναι ούτε άχρηστοι,ούτε αντιπαραγωγικοί.Νομικοί που είναι και το επάγγλεμά μου ,στρατιωτικοί ,αστυνομικοί,ιερείς ,απλώς δημιουργούν τις προϋποθέσεις της παραγωγής σε μια οργανωμένη κοινωνία και αμείβονται γι΄ αυτό. Είναι χρήσιμοι ασκούν το επάγγελμά τους με τρόπο αξιοπρεπή, και βέβαια κατ΄εξοχήν οι στρατιωτικοί έχουν και λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για το ρόλο τους στην ελληνική ιστορία, αν πολέμησαν τους εχθρούς του έθνους,όπως η οικογένεια από την οποία κατάγομαι και δεν πρόδωσαν το Σύνταγμα και τους νόμους όπως στην πρόσφατη επταετία...
Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις,είναι πολύ ενδιαφέροντα αλλά δεν έχουν καμμία σχέση με τις δηλώσεις που μου αποδίδονται και τις οποίες εν χορώ διάφοροι άσχετοι,υστερόβουλοι και αδαείς έσπευσαν να σχολιάσουν.”
Αναμένεται ...θύελλα

onalert.gr

Δείτε ολόκληρη την επιστολή εδώ:

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=9&art_id=862







onalert.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν

01 Αυγούστου 2024, 14:25
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοινώθηκε από τον Παύλο Μαρινάκη ως νέος Επίτροπος της Ελλάδος στην ...

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...


Σχολιάστε το άρθρο:



Μιχάλης Πυρουνάκης την 12 Νοεμβρίου 2010, 01:04
Σχόλιο από Μιχάλης Πυρουνάκης
- Αντιπρόεδρε, ως εις εκ των «εν χορώ διάφοροι άσχετοι, υστερόβουλοι και αδαείς έσπευσαν να σχολιάσουν», που έγραψα εις βάρος σου, καθώς και ως σχετικός με τα οικονομικά, για το νέο σου απόφθεγμα: «Στοιχειώδης κανόνας της οικονομικής επιστήμης είναι ότι παραγωγικοί είναι όσοι ασχολούνται με την αγροτική παραγωγή και τη μεταποίηση. Οι υπόλοιποι συμμετέχουν στη διανομή του προϊόντος», σε χαρακτηρίζω απερίφραστα -πέραν των άλλων- και, όλως διόλου, αστοιχείωτο περί τα οικονομικά.
Το ακόλουθο είναι απόσπασμα από σχετικό με τις δηλώσεις σου δημοσίευμα:
«…δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν ένα από τα πλέον αντιπαραγωγικά τμήματα της Δημόσιας Διοίκησης…»
Τό ’πες ή δεν τό ’πες;
Ή απέδειξε τί είπες… ή ζήτα ένα συγνώμη… και σκύψε λιγάκι, δε’ θα πάθεις, καλό θα σου κάνει
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0